Sport

Tinerii judoka s-au luptat la Cupa Trotus

Ciprian Fânaru
22 iun 2009 817 vizualizări
Sala de sport din Adjud a gazduit saptamina trecuta Cupa Trotus la judo masculin, rezervata categoriilor de virsta U11 si U13.

La aceasta competitie au participat 42 de sportivi legitimati la trei cluburi, CSS Adjud, Palatul Copiilor Bacau si CSM LPS Focsani. Vrancea a luat cinci medalii de aur la infruntarile de la cele doua categorii de virsta, trei prin juniorii adjudeni si doua prin sportivii focsaneni. Astfel, la U13 s-au impus adjudenii Daniel Petrea la ^55 kg, Catalin Dinu la 50 kg si George Robu la categoria 42 kg, iar Cristi Bostanica de la CSM LPS Focsani a iesit invingator la 38 kg. La categoria de virsta U11, singurul junior cistigator din Vrancea a fost focsaneanul Alexandru Costache, care a fost cel mai bun la 42 kg. Organizatorii, adica Directia pentru Sport, Asociatia Judeteana de Judo si CSS Adjud au oferit la final invingatorilor premii constind in diplome si dulciuri. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.