Sport

Victoria Gologanu, patru etape terenul suspendat

Dan Chiriac
18 iun 2009 848 vizualizări
Primarul Dumitru Robu spune ca nu este agresorul arbitrului Daniel Cotea

Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea a decis sa acorde la masa verde victoria formatiei Victoria Gologanu in partida cu Dinamo Tataranu din cadrul Cupei Romaniei. Echipa din Tatatarnu a folosit trei jucatori pe fals, care au fost contestati de echipa gazda. Totodata, formatia din Tataranu a fost amendata cu suma de 50 de lei, iar delegatul Alexandru Pavel a primit avertisment. Victoria Gologanu a primit o suspendare de patru etape a terenului propriu dupa ce un spectator l-a lovit pe asistentul Daniel Cotea, la o faza din minutul 85. Totodata, formatia din Gologanu va plati o amenda de 1.000 de lei pentru proasta organizare a partidei. Primarul Dumitru Robu a dorit sa infirme faptul ca este cel care l-a lovit pe Daniel Cotea. "In repriza a doua au avut loc o serie de erori grave a brigazii de arbitrii. Am mers la observatorul partidei si l-am rugat sa intervina la arbitru de centru pentru a-i comunica greselile de arbitraj dar am fost refuzat. Intr-un moment de interupere a jocului, am intrat pe teren si l-am rugat pe centralul meciului sa fluiere finalul partidei, pentru ca asa nu poate continua meciul, iar eu voi scoate echipa de pe teren. Acesta a insistat ca meciul sa continue, meciul s-a reluat, eu m-am retras din teren si nici vorba ca eu sa fi lovit arbitru de tusa. Martori imi sint in primul rind jucatorii ambelor echipe, oficialii care au insotit echipa Dinamo Tataranu, organele de ordine si cei care au participat la meci", a spus primarul Dumitru Robu. Azi, Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea va stabili programul meciurilor din sferturile de finala a Cupei Romaniei. In aceasta faza au ajuns formatiile FC Dumitresti, National Golesti, Stelele Vrancei, Victoria Bordeasca, FCM Adjud, Dany-Trans Vidra, Vointa Cirligele si Victoria Gologanu. Programul meciurilor din Cupa Romaniei se face prin imperecherea echipelor in functie de zona geografica si locul din clasament si nu prin tragere la sorti. Sferturile se joaca duminica 21 iunie de la orele 11.00 pe terenurile echipelor mai slab clasate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 14 ore, 33 minute, 25 secunde
ce vorbesti domnule primar? poate aveti cumva sosie?si nu stiti???????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.