Sport

FC Dumitresti are drept de participare la baraj

Dan Chiriac
10 iun 2009 1238 vizualizări
Echipa de pe Valea Rimnicului a depus actele pentru CIS la MTS si a obtinut dovada necesara participarii la baraj

Reprezentantii echipei FC Dumitresti au mers ieri la Bucuresti unde au rezolvat mare parte din problemele legate de obtinerea certificatului de identitate sportiva (CIS) de la MTS. "Am obtinut numarul de inregistrare de la MTS care atesta faptul ca avem toate actele depuse pentru obtinerea acestui document. In sapte zile, certificatul propriu-zis urmeaza sa vina. Toate aceste demersuri nu ar fi fost posibile fara ajutorul directorului Directiei pentru Sport Vrancea, Petre Plopeanu, care ne-a ajutat sa obtinem actele necesare", ne-a spus Iulian Iacob, unul dintre conducatorii FC Dumitresti. In acesta dimineata, reprezentantii celor de la FC Dumitresti vor depune la Federatia Romana de Fotbal actele necesare pentru participare la baraj. Acelasi probleme le aveau si adversarii din meciul de la Vaslui, Mesagerul Bacau, dar ramine de vazut daca vor reusi sa le rezolve pina la ora jocului. Meciul dintre FC Dumitresti si Mesagerul Bacau este programat miercuri 17 iunie si va fi organizat de AJF Vaslui. Exista variantele ca partida sa aiba loc la Vaslui, dar si la Birlad sau Husi. Meciul va incepe la orele 17.30. Ieri, reprezentantii AJF Vrancea s-au intilnit la Panciu cu reprezentantii clubului local. Stan Gheorghiu si Florin Stoica au discutat problemele de teren, politie, ambulanta, pompieri, dar si masa pentru meciul de baraj pentru liga a treia dintre invingatoarele judetelor Buzau si Galati. Dunarea II Galati va intilni pe invingatoarea dintre Partizanul Merei si Viitorul Vernesti. Asociatia Judeteana de Fotbal si clubul FC Panciu vor organiza intilnirea dintre cele doua formatii, pe 17 iunie pe stadionul "Orasenesc" din Panciu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.