Sport

Egal la final

Dan Chiriac
6 iun 2009 823 vizualizări
CSM Focsani - Petrolul Berca 1 - 1 (1 - 0), in ultima etapa a Ligii a treia u FC Panciu a cistigat la masa verde partida cu Ecologistul Botosani

CSM Focsani a terminat la egalitate ultimul meci din acest campionat. Desi au jucat aproape tot meciul in superioritate numerica, focsanenii au platit tribut ocaziilor ratate si s-au multumit in cele din urma doar cu un punct. Meciul a inceput cu faultul in postura de ultim aparator a lui Modruz, acesta fiind eliminat. Covaci a ratat lovitura de la 11 metri (minutul 3). Din cornerul rezultat, Moise a centrat, iar Craciun a ratat la rindul sau deschiderea scorului. Botezatu putea deschide scorul in minutul 10, iar Moise a ratat singur cu portarul, in minutul 13. Replica oaspetilor a venit in minutul 15, cind Lungoci, scapat singur, a tras paralel cu linia portii. Covaci a trimis cu capul pe linga poarta, in minutul 19, pentru ca patru minute mai tirziu sa deschida scorul cu un lob de la 20 de metri peste portarul Ciuplea, eroul de pina atunci a buzoineilor. Pasa decisiva a venit tocmai de la portarul Ivanciu. Botezatu a ratat ultima ocazie a primei reprize, in minutul 34. Repriza a doua, ultima a campioantului, a fost una mult mai plictisitoare, cu putine faze de poarta si golul celor de la Berca, venit in minutul 55. Lungoci a marcat de la 10 metri, dupa ce a primit o pasa printre. Ivanciu si-a slavat formatia de la un gol gata facut, in minutul 60, dupa ce acelasi Lungoci a ramas singur cu portarul. Ultimele ocazii ale meicului i-au apartinut lui Covaci, dar acesta nu a reusit sa marcheze din fata portii. Damian Bancila a jucat cu: Ivanciu - Nistoroiu, Toader (68 Radu), Craciun, Sararu - Constantinescu (61 Dumitriu) Bucataru, Curteanu, Moise (46 Lida) - Botezatu, Covaci. Petrolul Berca i-a avut pe teren pe Ciuplea - Constantin, Rosu (80 Sava), Ivan, Modruz - Chiriac, Capota, Roman, Cristea - Lungoci, Tudor. Partida a fost arbitrata de Bogdan Anghelinei - Galati, ajutat de Nicolae Botezatu - Piatra Neamt, Andrei Roman - Piatra Neamt. Rezerva a fost Viorel Cojocaru - Galati, iar observator federal Romica Chihaia - Bucuresti. Otelul 2 Galati si-a asigurat prezenta la barajul de promovare in Liga a doua dupa ce au invins cu 7 - 1 pe Pambac Bacau. Marea surpriza a etapei a venit de la Radauti, acolo unde gazdele au obtinut un punct in partida cu liderul clasamentului, dar au retrogradat, pentru ca Ceahlaul 2 Piatra Neamt are rezultate directe favorabile.


Rezultatele etapei:


Ceahlaul 2 Piatra Neamt - CFR Pascani 1 - 3

Ecologistul Botosani - FC Panciu 0 - 3

Laminorul Roman - Cetate Tg. Neamt 5 - 0

Raraul - CSM Rm. Sarat 0 - 0

Rapid Suceava - Willy Bacau 2 - 1

FCM II Bacău - Poli II Iasi 0 - 3

Aerostar - FCM Birlad 3 - 0

CSM Focsani - Petrolul Berca 1 - 1

Otelul 2 Galati - Pambac Bacau 7 - 1



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 4 ore, 1 minut, 11 secunde
la situatia financiara proasta existenta la echipa locul 4 este surprinzator pentru mine bravo baieti!! a-ti depasit criza ...forza csm focsani!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.