Sport

Un loc doi la juniori I pentru atletii vrinceni

Ciprian Fânaru
4 iun 2009 621 vizualizări
Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti a gazduit la finalul saptaminii trecute prima etapa a Grand Prix-ului rezervat categoriei de virsta juniori I.

Cel mai bun rezultat al delegatiei vrincene a fost obtinut de George Bucur de la CSS Adjud, care s-a clasat al doilea la 200 m. Adjudencele Adriana Sava si Andreea Roman au terminat pe pozitia a patra proba de sulita, prima la 800g, cea de-a doua la 600 g, cu 51,38 si respectiv 41,7m. Tot la aceasta intrecere, Bogdan Cosmin Padure a fost doar al optulea la 400 m si al cincilea la 200 m. In aceeasi locatie din Capitala s-a desfasurat weekend-ul trecut si Campionatul National Scolar de atletism. George Bucur de la Liceul "Emil Botta" Adjud a iesit pe locul cinci in proba de 200 m, Andreea Roman de la Liceul "Gh. Bals" Adjud s-a clasat a patra in proba de aruncare a sulitei feminin cu 41,70 m, in timp ce la baieti Adrian Sava de la Scoala nr. 3 Adjud a fost al optulea tot la sulita. Valentin Catalin Voicu, sportiv al Liceului cu Program Sportiv Focsani, a terminat al saptelea proba de 800 m. La sfirsitul acestei saptamini este programata cea de-a doua etapa a Grand prix-ului de Seniori si Tineret, a carei locatie nu a fost stabilita. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.