Sport

Flacara Urechesti s-a calificat in finala play-off-ului

Dan Chiriac
2 iun 2009 1200 vizualizări
Comisiile care au judecat cazul aseara au dat dreptate celor de la Urechesti

Flacara Urechesti va juca miine finala Ligii a patra dupa ce Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea a decis aseara sa omologheze cu scorul de 3 - 0 meciul dintre Unirea Bolotesti si Flacara Urechesti. Formatia din Bolotesti a cistigat cu 2 - 0, dar in teren a evoluat un jucator in locul altuia trecut pe foaie. Acesta a fost contestat de cei din Urechesti, iar aseara, pe baza celor scrise de arbitri si observatorul partidei, cei din Comisie au decis ca Flacara Urechesti sa cistige la masa verde. Substituirea a fost constatata de brigada de arbitri si de observatorul jocului, Cristi Rusu, fapt trecut intr-un raport suplimentar. Pe teren, formatia din Bolotesti a cistigat dupa golurile lui Grosu - 13 si Lupusoara 74. FC Dumitresti va juca la rindul sau finala, dupa ce a dominat partida cu Foresta Brosteni si s-a impus cu 3 - 0. Finala Ligii a patra se va disputa miine, de la orele 18.00 pe stadionul «Milcovul». Azi, Comisia Judeteana urmeaza sa anunte si brigada de arbitri pentru acest joc. Cistigatoarea Ligii a patra va juca pe 10 iunie barajul de promovare in Liga a a treia, pe teren neutru. Pina acum nu a fost anuntat oficial adversarul pentru acest joc. Cu siguranta, acesta nu va fi din judetele Vaslui si Neamt, adversarele vrincenilor in ultimii doi ani. Flacara Urechesti si FC Dumitresti s-au intilnit in sezonul regulat, victoriile fiind impartite. In tur, FC Dumitresti s-a impus cu 7 - 1, iar in retur, cei din Urechesti au cistigat cu 3 - 0. Ambele echipe au declarat ca au introdus actele pentru obtinerea certificatului de identitate sportiva de la MTS si spera sa-l obtina pina la meciul de baraj pentru Liga a treia. (Dan CHIRIAC)

Programul play-off-ului

Sferturi de finala:

Simbata:

Flacara Urechesti - Vointa Odobesti 2 - 1 (Nache 14, Moldoveanu 45 - Ciprian Dumitru 60). Arbitri: Octavian Bucataru, Robert Radu, Marian Covaci. Rezerva: Ionut Gheorghita)

Unirea Bolotesti - Dinamo Tataranu 2 - 0 (Lupusoara 58, Ciobotaru 90) Arbitri: Ionut Ungureanu, Doru Ungureanu, Florin Danciu. Rezerva: Radu Marius)

Duminica:

National Nispord Golesti - Foresta Brosteni 1 - 2 ( Manta 80 penalty - Adi Oltianu 5, 82) (Ionut Constantinescu, Ionut Paraschiv, Dorinel Meirosu. Rezerva: Gica Mihai)

FC Dumitresti - FC Marasesti 3 - 0 (Emil Burcacel 68, 87, Sorin Dogaru 75) (Alin Samoila, Cristi Voicu, Daniel Cotea. Rezerva: Ionut Gheorghita).

Semifinale:

Simbata - orele 11.00: Flacara Urechesti - Unirea Bolotesti 0 - 2 (Grosu 13, Lupusoara 74) - Gica Mihai - Florin Danciu, Luci Stanila. Rezerva: Florin Tudosa. Urechestiul cistiga meciul cu 3 - 0 la masa verde, echipa din Bolotesti folosind un jucator pe fals

Duminica - orele 11.00: Foresta Brosteni - FC Dumitresti 0 - 3 (Bodoc 26 - penalty, Vrabie 39, I. Popa 90) - Alin Samoila , Ionut Paraschiv, Doru Ungureanu. Rezerva : Ionut Ungureanu

Finala - miercuri 3 iunie, orele 18.00: Flacara Urechesti - FC Dumitresti




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.