Sport

Focsaniul a terminat pe locul patru

Dan Chiriac
30 mai 2009 809 vizualizări
FC Panciu - Laminorul Roman 0 - 1 (0 - 0) si Willy Bacau - CSM Focsani 1 - 2 (1 - 1), in Liga a treia de fotbal

CSM Focsani a cistigat partida de aseara de la Bacau si si-a asigurat locul patru la finalul campionatului. Focsanenii au patru puncte avans fata de FC Panciu si vor avea un meci relaxant in ultima etapa, cu Petrolul Berca. Prima repriza de la Bacau a fost dominata aproape in totalitate de formatia lui Damian Bancila, dar contrar cursului jocului, cei care au marcat primii au fost bacauanii. Gorman a trimis un sut de la 25 de metri, a profitat si de indecizia portarului Ivanciu si a deschis scorul. A urmat un adevarat asediu la poarta lui Willy, jucatorii CSM-ului avind patru situatii clare de a marca. Andries, in minutul 23, nu a putut sa il invinga in situatie de unu la unu pe portarul Ciuclea, iar sapte minute mai tirziu Curteanu a trimis peste din sapte metri. Acelasi Andries l-a luat la tinta pe aparatorul buturilor bacauane in minutul 35, in timp ce sutul lui Botezatu din minutul 40 a sters bara. Golul egalizator a venit in ultimul minut al primei reprize, cind Curteanu, unul dintre cei mai buni de pe teren, a centrat in fata portii iar Covaci a reluat in plasa de la opt metri. Tot Covaci a marcat golul victoriei in minutul 59. Gazdele puteau egala in minutul 73, dar sutul lui Pitaru a fost deviat in transversala de Ivanciu. Damian Bancila s-a bazat la acest joc pe Ivanciu - Nistoroiu, Radu, Craciun, Sararu - Bucataru, Curteanu, Moise (83 Lida), Botezatu (70 Constantinescu) "" Andries (87 Mindrescu), Covaci (74 Dumitriu). Willy Bacau i-a avut in teren pe Ciuclea "" Gorman, Lozneanu, Vrinceanu, Ursu "" Lipovanu, Chirila, Apostu, Braescu "" Pitaru, Curiliuc. Partida a fost condusa de Mihai Hirlab - Brasov, Ciprian Geambazu - Busteni, Emil Pascu - Magureni (Prahova). Rezerva: Mihai Kiuta - Brasov. Observator: Viorel Salceanu - Pascani.

Infringere in minutul 90

Prima repriza a meciului de la Panciu s-a desfasurat mai mult intre cele doua careuri, cu putine ocazii de poarta si incheiata cu un rezultat de egalitate. Cea dintii faza de poarta a venit in minutul 20, cind sutul lui Harbuzaru a fost prins fara emotii de Lazar. Un minut mai tirziu, Mocanu a trimis un sut aproape identic, care a creat la fel de putine emotii goalkeeper-ului advers. Fundasul Stefan Eugen a fost la un pas de autogol in minutul 24, iar ultima ocazie a reprizei a venit in minutul 34, dupa o torpila de la distanta expediata de Predoiu. Repriza a doua a curs in aceeasi nota, pina in minutul 66, cind Cioran a scapat singur cu portarul advers, dar a tras in acesta. A fost ocazia meciului, dar in ultimul minut Marin a reluat cu capul in plasa, dupa o lovitura de colt. Atacurile din final ale pancenilor au ramas fara rezultat. Elevii lui Ionica Serea au terminat partidele din acest sezon, in ultima etapa urmind sa cistige la masa verde cu 3 - 0 meciul cu Ecologistul Botosani. FC Panciu a inceput partida cu Lazar "" Parlac, Stefan, Stan, Chivu (67 Mihai) - Ungureanu, Balanescu (19 Cioran), Dutu, Mocanu (66 Stoian) "" Costin (76 Stanciu), Predoiu. Laminorul a replicat cu Costea "" Lupu, Marin, Ghidarcea, Dumitras 989 Coman) - Apostolachi, Ailenei, Chiriac (75 Burghelea), Druga - Vulpe, Harbuzaru 9 69 Tatos). Intilnirea a fost condusa de Valentin Iugulescu, Ciprian Iugulescu, Gabriel Catana - Tirgoviste. Rezerva: Gabriel Stroe - Moreni. Observator: Dumitru Bargauanu - Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei:


Poli 2 Iasi - Rapid Suceava 2 - 2

FC Panciu - Laminorul Roman 0 - 1

CSM Rm. Sarat - Ecologistul Botosani 3 - 0

Willy Bacau - CSM Focsani 1 - 2

Pambac - Aerostar 1 - 0

CFR Pascani - Otelul 2 Galati 3 - 0

Petrolul Berca - Raraul Cimpulung 3 - 0

Cetatea Tg. Neamt - Ceahlaul 2 Piatra Neamt - se joaca azi



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 49 minute, 56 secunde
bravo csm! a-ti terminat inaintea panciului... deci se poate fara money? totusi , acest loc 4 este prea putin pentru microbistii focsaneni.... forza csm focsani!!!!
, acum 739398 zile, 13 ore, 49 minute, 56 secunde
cs panciu a terminat campionatul la fel cum la inceput... infringerecu 0-1 in min 90 in fata propriilor suporteri
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.