Sport

Adjudul incepe lupta la turneul final

Ciprian Fânaru
26 mai 2009 598 vizualizări
Echipa de handbal juniori III de la CSS Adjud incepe miine cursa pentru un loc cit mai sus la turneul final rezervat acestei categorii de virsta.

Dupa ce tinerii sportivi si-au cistigat grupa din care au facut parte cu 30 de puncte, unul mai mult decit LPS Piatra Neamt, acestia au facut o figura frumoasa si la turneul semifinal. La inceputul acestei luni, adjudenii au obtinut calificarea in extremis, dupa un meci de "care pe care" cistigat in final la un gol in fata Ploiestiului. Cu doua victorii si o infringere, elevii lui Emil Dumitru au pus mina pe biletele pentru turneul final. Acesta se va desfasura intre 27 si 29 mai, finalele fiind programate pentru 31 mai. Miercuri, joi si vineri, CSS Adjud va infrunta pe rind formatiile Extrem Baia Mare, LPS Piatra Neamt si UniversitateaTransilvania Cluj. Partidele se vor juca in Sala Sporturilor "Radu Voina" din Sighisoara, toate intilnirile vrincenilor urmind sa se dispute dupa-amiaza. In cazul in care handbalistii adjudeni se claseaza pe unul dintre primele doua locuri in serie, acestia vor juca simbata cu formatia din cealalta serie, dupa sistemul 1-2, 2-1. Performanta calificarii in finale este cu atit mare cu cit Adjudul este cel mai mic oras prezent la acest nivel. Mai mult, clubul vrincean are si echipa de juniori II calificata la turneul final, aceasta urmind sa intre in lupta pe 14 iunie. (Ciprian FANARU)

Programul adjudenilor la turneul final e urmatorul:

27 mai : CSS Adjud - Extrem Baia Mare (ora 14.00)

28 mai : CSS Adjud - LPS Piatra Neamt (ora 17.00)

29 mai : U Transilvania Cluj - CSS Adjud (ora 17.00)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.