Sport

FC Dumitresti, ultima echipa calificata in semifinale

Dan Chiriac
26 mai 2009 1133 vizualizări
Tragerea la sorti are loc azi, de la orele 18.00, la sediul AJF Vrancea u Foresta Brosteni si Unirea Bolotesti vor fi repartizate intr-o urna, iar Flacara Urechesti si FC Dumitresti in cealalta Play-off-ul Ligii a patra si-a stabilit echipele calificate in play-off.

Acestea sint Flacara Urechesti, Unirea Bolotesti, Foresta Brosteni si FC Dumitresti. Ultima echipa o obtinut biletele pentru penultimul act dupa ce a trecut duminica seara, cu scorul de 3 - 0 , de FC Marasesti. Prima repriza a fost dominata de catre cei de la Dumitresti, cea mai mare ocazie apartinind lui Emil Burcacel. Cei din Marasesti s-au multumit sa se apere, sperind intr-un contraatac salvator. Filmul meciului a fost acelasi pina in minutul 68, cind Emil Burcacel a profitat de o mare greseala a portarului advers si a marcat de la zece metri. Cu avans pe tabela, formatia din Dumitresti s-a dezlantuit si a mai marcat de doua ori prin Sorin Dogaru - minutul 75 si Emil Burcacel - minutul 87. Au jucat echipele: FC Dumitresti: Paraschiv "" Busuioc (87 Amariutei), Nechifor, Panescu, Dogaru "" Panaitescu, Bodoc, Marian Burcacel (68 S. Dogaru ), Vrabie "" Emil Burcacel, Popa. FC Marasesti a raspuns cu: Petre "" Grigorica, Besa, Ripa (64 Gogu), Tontu "" Nita, Dumitrascu, Galavan, Grecu - Nitu, Ouatu.


Surpriza Brosteni


Simbata, Flacara Urechesti a trecut cu 2 - 1 de Flacara Urechesti, dupa golurile marcate de Nache - minutul 14 si Moldoveanu, minutul 45. Ciprian Dumitru a marcat golul odobestenilor, in minutul 60, acelasi jucator avind egalarea in picior in ultimele minute. Foresta Brosteni a produs cea mai mare surpriza a play-off-ului, invingind cu 2 - 1 pe National Nisprod Golesti. Adi Oltianu a deschis scorul, in minutul 5. Golestenii au reusit sa egaleze dupa penalty-ul din minutul 80 transformat de Manta. Egalitatea nu a durat decit doua minute, pentru ca acelasi Oltianu a marcat in minutul 82. In semifinale a ajuns si formatia Unirea Bolotesti. Dupa ce Lupusoara a deschis scorul, cei din Tataranu au reusit sa marcheze la rindul lor, dar golul a fost anulat de asistentul Florin Danciu pe motiv pe ofsaid. In final, cei din Bolotesti a mai marcat odata prin Ciobotaru.


Nimeni nu joaca fara CIS


Azi, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal va avea loc tragerea la sorti a partidelor din cadrul semifinalelor. Echipele care au facut parte din grupa A, Unirea Bolotesti si Foresta Brosteni, vor fi introduse intr-o urna si nu vor putea juca intre ele in semifinale. Situatia este identica si cu cele doua formatii care au facut parte din grupa B, care vor fi introduse in alta urna si nu se vor putea intilni. Imperecherea din semifinale se va face la orele 18.00 in prezenta delegatilor celor patru echipe calificate. Interesant este faptul ca in semifinale au ajuns formatiile clasate la finalul campionatului pe locurile 2 si 3, in cele doua grupe, in timp ce formatiile care au terminat pe pozitiile 1 si 4 au fost eliminate. Trebuie spus ca echipa care va cistiga play-off-ul nu va putea participa la meciul de baraj intre judete daca nu va avea Certificatul de Identitate Sportiva obtinut de la MTS. Astfel, se poate ajunge in situatia ca o echipa care a fost eliminata in play-off, sau chiar una care nu a jucat in aceasta faza, sa ia parte la barajul de promovare. In acest moment, un astfel de CIS nu detin in Vrancea decit formatiile National Nisprod Golesti si Energia Vulturu. (Dan CHIRIAC)

Simbata:

orele 11.00: Flacara Urechesti - Vointa Odobesti 2 - 1 (Nache 14, Moldoveanu 45 - Ciprian Dumitru 60). Arbitri: Octavian Bucataru, Robert Radu, Marian Covaci. Rezerva: Ionut Gheorghita)

orele 18.00: Unirea Bolotesti - Dinamo Tataranu 2 - 0 (Lupusoara 58, Ciobotaru 90) Arbitri: Ionut Ungureanu, Doru Ungureanu, Florin Danciu. Rezerva: Radu Marius)

Duminica:

orele 11.00: National Nispord Golesti - Foresta Brosteni 1 - 2 ( Manta 80 penalty - Adi Oltianu 5, 82) (Ionut Constantinescu, Ionut Paraschiv, Dorinel Meirosu. Rezerva: Gica Mihai)

orele 18.00: FC Dumitresti - FC Marasesti 3 - 0 (Emil Burcacel 68, 87, Sorin Dogaru 75) (Alin Samoila, Cristi Voicu, Daniel Cotea. Rezerva: Ionut Gheorghita).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.