Sport

Incepe play-off-ul

Dan Chiriac
23 mai 2009 759 vizualizări
Toate partidele vor avea loc pe stadionul Milcovul

Astazi, de la orele 11.00, va debuta play-off-ul Ligii a patra. Meciurile urmeaza sa se dispute pe stadionul «Milcovul 1». In cazul vremii nefavorabile, acestea ar putea fi mutate pe terenul secund. Primul meci al play-off-ului se disputa de la orele 11.00. Vointa Deep Serv Odobesti da piept cu Flacara Urechesti, intr-un joc care se anunta a fi capul de afis al sferturilor de finala. Echipa din Odobesti a fost cea mai puternica din Grupa A, in timp ce Flacara Urechesti a avut un retur foarte bun, dupa ce si-a schimbat mare parte din componenta echipei. Chiar daca pleaca cu prima sansa, echipa din Odobesti va avea de infruntat o formatie ambitioasa, care poate sa-i puna probleme. Simbata seara, de la orele 18.00, se joaca meciul Unirea Bolotesti - Dinamo Tataranu, un meci cu prima echipa favorita. Duminica dimineata, National Nisprod Golesti da piept cu Foresta Brosteni, un meci dezechilibrat la prima vedere. Golestenii par marii favoriti, dar nu trebuie uitat faptul ca echipa din Brosteni a lasat in afara play-off-ului o echipa cu pretentii, Viitorul Homocea. In sfirsit, ultimul joc al sferturilor le va opune pe FC Dumitresti si FC Marasesti. Chiar daca au pierdut o serie de jucatori in pauza dintre tur si retur, cei din Marasesti au dovedit ca sint inca o formatie de luat seama. FC Dumitresti are insa in componenta citiva jucatori de valoare care pot face diferenta. Programul partidelor este urmatorul:

Simbata:

orele 11.00: Flacara Urechesti - Vointa Odobesti (Octavian Bucataru, Robert Radu, Marian Covaci. Rezerva: Ionut Gheorghita)

orele 18.00: Unirea Bolotesti - Dinamo Tataranu (Ionut Ungureanu, Doru Ungureanu, Florin Danciu. Rezerva: Radu Marius)

Duminica:

orele 11.00: National Nispord Golesti - Foresta Brosteni (Ionut Constantinescu, Ionut Paraschiv, Dorinel Meirosu. Rezerva: Gica Mihai), orele 18.00: FC Dumitresti - FC Marasesti (Alin Samoila, Cristi Voicu, Daniel Cotea. Rezerva: Ionut Gheorghita).

Semifinalele vor avea loc duminica 31 mai, iar finala miercuri, 3 iunie. Dupa disputarea sferturilor, la sediul AJF Vrancea va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din semifinale. Partidele din play-off se vor desfasura intr-o mansa unica. Daca la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, se vor juca doua reprize de 15 minute fiecare, de prelungiri. Daca egalitatea va persista se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.