Sport

LPS Focsani, la un pas de titlul national

Dan Chiriac
22 mai 2009 714 vizualizări
Formatia de rugby U18 a Liceului cu Program Sportiv este la un singur pas de cistigarea titlului national. Aseara la Constanta, focsanenii au obtinut calificarea in finala, dupa un meci dramatic, disputat cu CSS Birlad, decis dupa lovituri de departajare.

Dupa prima repriza, birladenii au condus cu 18 la 8, dar elevii lui Viorel Ion au revenit spectaculos in actul secund si au preluat conducerea cu 25 la 18. Aproape de fluierul final, echipa vasluiana a revenit la rindul sau si a egalat la 25, dupa un eseu transformat. Au urmat momente dramatice, meciul decizindu-se la loviturile de departajare. Focsanenii au transformat trei, in timp ce adversarii lor numai doua. Daca la fotbal loviturile de departajare sint ceva comun, la rugby un astfel de criteriu de departajare e foarte rar intilnit. LPS Focsani va juca finala mare a campionatului national simbata, de la ora 19.30, pe stadionul Farul din Constanta, meciul urmind sa aiba loc in nocturna. In finala, focsanenii vor da piept cu formatia Rugby Club Pantelimon Bucuresti. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 17 ore, 12 minute, 44 secunde
Bravo baieti, daruitiva si aduceti din nou Orasului medalia de aur asa cum au facut-o juniori I in 2001. Focsaniul trebuie sa devina capitala rugbyului romanesc la juniori. Felicitari intregei echipe, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.