Sport

Handbalul se joaca de la orele 12.00

Dan Chiriac
22 mai 2009 557 vizualizări
Echipa de handbal masculin CSM Focsani va incheia sezonul 2008/2009 simbata dimineata, cind va juca ultimul meci din cadrul campionatului Diviziei A, in compania celor de la Poli Iasi.

Partida trebuia sa se joace de la orele 11.00, dar ora de start a fost modificata. "Echipa oaspete ne-a adresat rugamintea ca meciul sa inceapa de la orele 12.00, pentru ca vor veni la Focsani in ziua meciului si nu cu o zi inainte, asa cum au facut-o in turul campionatului. Fondurile insuficiente i-au facut pe acestia sa aleaga aceasta varianta", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Acesta spune ca obiectivul echipei sale este un succes in aceasta partida. "Vrem sa incheiem sezonul cu o victorie, chiar daca rezultatul nu mai conteaza. Avem probleme in lot, sint accidentati, dar vrem sa ne revansam dupa infringerea de la Iasi, care a venit in urma unui gol primit in ultimele secunde", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.