Sport

Turneul Vrancea Trophy in pericol de anulare

Dan Chiriac
20 mai 2009 727 vizualizări
Turneul de tenis Vrancea Trophy, care in acest an ar fi trebuit sa devina Memorialul George Bucuroiu , este in pericol de a nu se mai desfasura. In acest moment, organizatorii spun ca nu au fondurile necesare pentru aceasta intrecere, ajunsa la a sasea editie.

Dupa ce timp de cinci ani George Bucuroiu a reusit sa stringa oamenii de afaceri si autoritatile locale pentru organizarea acestui turneu, dupa doar un an de la decesul antrenorului, turneul ar putea fi anulat. Antrenorul Razvan Bucuroiu, cel care se ocupa acum de sectia de tenis de la CS Unirea Focsani, ne-a spus ca turneul este in pericol de anulare din cauza lipsei bugetului. Totusi, exista sperante ca, pe ultima suta de metri, autoritatile locale si diferite firme vor contribui pentru organizarea unei noi editii a turneului de tenis. Conducerea CS Unirea Focsani spune ca ajutorul pentru acest turneu nu poate fi decit unul minim. "Deocamdata nu am primit nimic din partea celor de la tenis, nu stiu exact care e situatia pentru ca la ei s-a schimbat si conducerea federatiei. Oricum noi nu putem decit sa le punem terenurile si oamenii la dispozitie, pentru ca bugetul este limitat", ne-a spus Petrea Vilcu, directorul CS Unirea Focsani. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 3 ore, 33 minute
Pacat, m-as fi inscris si eu in turneu, desi nu joc tenis. Macar sa incerc si eu sa joc un tenis de camp, inchirind un echipament adecvat desi nu prea am banii. Prin sport si citind o carte pe zi este citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.