Sport

Goluri multe in amicalul de pe Milcovul

Ziarul de Vrancea
20 mai 2009 853 vizualizări
CSM Focsani - FC Dumitresti 8 - 4 (6 - 1), intr-o partida amicala jucata aseara pe stadionul Milcovul Echipa CSM Focsani a sustinut aseara o partida amicala in compania echipei FC Dumitresti

Daca focsanenii se pregatesc pentru jocul de vineri, in compania celor de la Poli 2 Iasi, formatia oaspete este in asteptarea play-off-ului Ligii a patra, unde va da piept cu FC Marasesti. Meciul a fost util ambelor echipe si a avut loc pe stadionul Milcovul. Jocul a semanat mai mult cu unul "scoala", in care gazdele au debutat fulminant, inscriind patru goluri in doar 20 de minute. Partida a inceput practic de la 1 "" 0, dupa penalty-ul transformat in minutul doi de Botezatu. In minutul 9, Covaci a sutat telefonat, dar peste un minut n-a mai ratat tinta si a continuat sarabanda golurilor cu un sut din sase metri. 3 "" 0 s-a facut sapte minute mai tirziu, cind Curteanu a pus latul la o centrare de pe dreapta venita de la Moise. In minutul 20 tabela arata deja un clar 4 "" 0, dupa ce acelasi Botezatu a plasat cu latul la coltul din dreapta un balon care a trecut de aparatorii centrali ai oaspetilor. Dupa jumatate de ora de joc, Covaci a realizat hatrick-ul, ducind scorul la 5 "" 0. Acelasi atacant focsanean a facut un scor de tenis, 6 - 0, in urma unei actiuni colective de toata frumusetea, cu multe pase consecutive si calciie spectaculoase. Cu un minut inainte de odihna, Adrian Vrabie a marcat primul gol in dreptul lui FC Dumitresti, cu un sut pe jos, puternic si plasat, si l-a invins pe Ivanciu de la 18 metri. La jumatatea primei reprize, centralul a oprit jocul pentru o pauza de hidratare, binevenita in contextul caniculei in care s-a disputat intilnirea. Repriza a doua a adus multe schimbari, iar Alecsandrescu a dus scorul la 7 - 1 in minutul 48. Burcacel a redus din diferenta, in minutul 52, pentru ca ultimul gol al focsanenilor sa fie reusit de Toader - minutul 58. Pina la final, oaspetii au reusit sa marcheze de doua ori, prin Bodoc - 64 si Sorin Dogaru 84. Interesant este faptul ca unul dintre arbitrii asistenti ai meciului, Ionut Paraschiv, este fiul lui Ion Paraschiv - portarul de 53 de ani ai celor de la FC Dumitresti. CSM Focsani a inceput cu Ivaniciu "" Constantinescu, Craciun, Radu, Sararu "" Moise, Mindrescu, Bucataru, Curteanu "" Covaci, Botezatu. Au mai jucat : Oprea Toader, Dima, Lida, Samoila, Alecsandrescu. FC Dumitresti a replicat cu: Paraschiv "" Busuioc, Panescu, Nechifor, D. Dogaru "" Popa, Panaitescu, M. Burcacel, Vrabie "" Bodoc, E. Burcacel. Au mai evoluat : S. Dogaru, Rosu, Capatina, Stanila, Amariutei. Arbitri : Alin Samoila, Marius Vrinceanu, Ionut Paraschiv. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 17 ore, 58 secunde
vrem victorie cu poli 2 iasi....ar fi mare nevoie de aceasta victorie, casa iesim din acesta criza. hai sa uitam macar o zi de situatia financiara.... forza csm focsani!!!!
, acum 739392 zile, 17 ore, 58 secunde
vrem victorie cu poli 2 iasi....ar fi mare nevoie de aceasta victorie, casa iesim din acesta criza. hai sa uitam macar o zi de situatia financiara.... forza csm focsani!!!!"
, acum 739392 zile, 17 ore, 58 secunde
vrem victorie cu poli 2 iasi....ar fi mare nevoie de aceasta victorie, casa iesim din acesta criza. hai sa uitam macar o zi de situatia financiara.... forza csm focsani!!!!"
, acum 739392 zile, 17 ore, 58 secunde
vrem victorie cu poli 2 iasi....ar fi mare nevoie de aceasta victorie, casa iesim din acesta criza. hai sa uitam macar o zi de situatia financiara.... forza csm focsani!!!!"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.