Sport

Plopeanu si Vilcu, manageri ai noii Guvernari

Dan Chiriac
20 mai 2009 1200 vizualizări
Acestia au fost confirmati in functie dupa ce sefii celor doua partide aflate in coalitie au ajuns la o intelegere

Petre Plopeanu si Petrea Vilcu au cistigat examenele sustinute luni la Ministerul Tineretului si Sportului, raminind in functiile pe care le pierdusera in urma cu 30 de zile printr-o ordonanta de urgenta a Guvernului. Cei doi vor continua sa conduca Directia pentru Sport Vrancea si CS Unirea Focsani, dupa ce au fost sustinuti de ambii sefi ai partidelor aflate in coalitie, Marian Oprisan si Alin Trasculescu. Petre Plopeanu a obtinut un punctaj bun la examen si a ramas printre putinii sefi de directie din tara care au fost reconfirmati. "Am obtinut punctaj maxim la interviu si am fost printre putinii sefi din tara repus in functie. Doar Doina Melinte la Bacau, Elena Frincu la Constanta si Adrian Comanescu la Vilcea si-au pastrat functiile. Urmeaza sa semnez noul contract de manager si cred ca am avut si sustinere politica din partea tutuor pentru ca nu m-am facut de ris in functie si mi-am facut treaba asa cum trebuie. Oricine ar fi fost, la conducere m-ar fi sustinut pentru ca am dovedit ca pot face fata. In noul mandat speram sa dezvoltam cit mai mult sportul pentru toti, sportul de performanta, dar si bazele sportive din judet. De asemnea trebuie sa ne indreptam atentia catre sportul in scoli pentru ca acolo este baza de selectie a sportului de performanta. Voi milita pentru trei ore de educatie fizica si sport in scoli, pentru ca este necesar acest lucru. De asemenea voi cere ministrului sportului sa reinfiinteze campionatul national al liceelor, care s-a desfasurat in anii din urma, dar a fost oprit ulterior", ne-a spus Petre Plopeanu. La concursul pentru ocuparea postului de sef al DS Vrancea s-au inscris cinci profesori de educatie fizica si sport, dar patru dosare au fost respinse, singurul acceptat fiind cel al lui Petre Plopeanu. Seful CS Unirea Focsani, Petrea Vilcu, a trecut cu brio examenul din Capitala, mai ales ca avea sustinere politica in special din partea deputatului Alin Trasculescu. "La discutia despre sport, sefii celor doua partide aflate in coalitie, Marian Oprisan si Alin Trasculescu, au cazut de acord ca e bine sa fie sustinuti aceiasi sefi pentru sportul vrincean, pentru a exista continuitate. Cei doi au cazut de acord sa nu se bage in treburile sportului si sa incerce sa ajute cit mai mult acest fenomen. Concursul a fost legat strict de activitatea pe care o desfasuram si de atributiunile pe care le avem. Si comisia a fost foarte competitiva, intrebarile fiind la obiect. Au contat si performantele noastre in functie. Astfel, cind am preluat clubul, acesta era pe locul 41 la rezultate nationale si pe 39 la internationale, iar anul trecut a ajuns pe locul 9 la internationale si pe 10 la nationale. Acestea sint rezultatele obtinute intre cele 42 de cluburi departamentale din tara. S-a tinut cont si de bugetul pe care il avem si cu care avem rezultate foarte bune", ne-a spus Petrea Vilcu. Si directorul adjunct de la CS Unirea Focsani, Aurel Giurgea, a fost reconfirmat in functie. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.