Sport

LPS Focsani, vicecampioana nationala la ONSS

Dan Chiriac
18 mai 2009 943 vizualizări
Elevii focsaneni de la Liceul cu Program Sportiv au pierdut in finala in fata bucurestenilor de la Colegiul Aurel Vlaicu

Echipa de baschet de la LPS Focsani a devenit vicecampioana nationala la Olimpiada Sportului Scolar la baschet licee. Turneul final a avut loc la Focsani, iar formatia lui Mircea Petrisor si Mihai Petrut a fost repartizata intr-o grupa cu formatiile Colegiului "Aurel Vlaicu" Bucuresti, Liceului "Onisfor Ghibu" Sibiu si Liceului "Al.I. Cuza" Ploiesti. Focsanenii au cistigat toate partidele din grupa si au ajuns in semifinale, unde au dat piept cu formatia din Pitesti. Dupa un inceput greoi, focsanenii si-au revenit si au cistigat cu 61 - 52. In cealalta grupa au fost trimise formatiile: Colegiul National "I.C. Bratianu" Pitesti, Liceul Militar "Stefan cel Mare" Suceava, LPS Oradea si Colegiul National "Elena Birta" Arad. Oradenii aveau cea mai puternica echipa, dar au fost exclusi de la turneu dupa ce au folosit jucatori care nu figurau in evidentele liceului la inceputul anului scolar. In a doua semifinala a turneului, formatia bucuresteana Colegiul "Aurel Vlaicu" a invins Colegiul "Elena Birta" din Arad si a ajuns in ultimul act. Finala de ieri dimineata a fost reeditarea jocului din grupe cistigat de focsaneni. LPS Focsani a jucat slab in finala, pierzind cu 49 -59. Cu un joc bazat pe aruncari de trei puncte, care nu au intrat deloc, focsanenii s-au multumit la final doar cu argintul. Componenta echipei campioane este urmatoarea: Alexandru Epure, Ionut Toma, Alexandru Ababei, Cristian Corneanu, Emil Stavarache, Bogdan Beiu si Mihai Pintilie. (Dan CHIRIAC)

In finalele turneului s-au inregistrat rezultatele:

Locurile 5 - 6: Suceava "" Ploiesti 55 - 48

Locurile 3-4: Arad - Pitesti 48 - 57

Locurile 1-2: Focsani - Bucuresti 49 - 59


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.