Sport

Spectacol decis in minutul 91

Dan Chiriac
16 mai 2009 981 vizualizări
FC Panciu - Otelul II Galati 3 - 2 (1 - 1), in etapa a 31-a a Ligii a treia u cei care au stat acasa au de ce regreta

FC Panciu si Otelul 2 Galati au oferit aseara o partida foarte frumoasa, de o calitate mult peste nivelul Ligii a treia. Spectatorii s-au putut bucura de unul dintre cele mai frumoase meciuri din ultimii ani care s-au disputat in Vrancea. Partida a avut de toate, de la goluri spectaculoase, la rasturnari de scor si un final incins de partida. Galatenii, aflati in lupta pentru locul doi, au acceptat cu greu esecul suferit la Panciu. La finalul jocului, galateanul Agache a avut ceva de impartit cu unul dintre asistenti si a provocat un mic scandal, aplanat imediat de fortele de ordine. Galateanului i-a fost retinut carnetul de catre brigada de arbitri. Meciul in sine a inceput cu ocazia lui Iovita, din minutul 9, si lovitura de la 11 metri acordata la semnalizarea asistentului Florin Buduroiu din Brasov, care a vazut foarte bine ca faultul lui Schwartz asupra lui Costin s-a produs in suprafata de pedeapsa. Cioran a transformat penalty-ul si a deschis scorul. Repriza a continuat cu un joc spectaculos, incheiat cu o presiune de cinci minute a galatenilor. Dupa ce Lazar a scos sutul lui Scwartz - minutul 39, Iovita a egalat cu doua minute inainte de pauza, dupa o deschidere in adincime si un sut sub transversala. Repriza a doua a inceput prost pentru vrinceni, care s-au vazut condusi dupa golul marcat de Miron, minutul 47. Desi parea ca totul s-a terminat, meciul de abia de aici a inceput cu adevarat. A urmat cea mai frumoasa repriza de fotbal care a fost in Vrancea, in ultimii ani, cu ratari de ambele parti si doua goluri ale gazdelor. Mai intii, Costin a insistat la o minge, in minutul 53, s-a ciocnit cu portarul Abraham, mingea a ajuns la Predoiu, care a lovit-o in plasa. Dupa ce Miron si Iovita au ratat golul victoriei pentru oaspeti, golul victoriei a fost realizat de Costin, cu un sut sub transversala, in primul minut de prelungiri. La final, gazdele au facut hora bucuriei, iar antrenorul Ionica Serea era fericit. "Asa se joaca fotbalul!", le-a strigat tehnicianul jucatorilor, dupa care a declarat ca "este o victorie muncita, dupa un joc foarte bun, iar meritul este al jucatorilor. Nu pot spune ca este cel mai bun joc din campionat, dar de aceasta data, jucatorii nu au mai ratat la fel de mult ca in alte partide", a spus Serea. FC Panciu a evoluat cu: Lazar - Voinea (46 Parlac), Stan, Calin, Chivu - Bira (47 Ungureanu), Dutu, Cioran (65 Balanescu), Mocanu (58 Stoian) - Costin, Predoiu. Otelul 2 Galati a raspuns cu: Abraham (74 Grybauskas)- Marus, Anghel, Agache, Frunza - Schwartz, Neagu, Avram (59 Dragos), Iovita - Miron (88 Labukas), Cirjan. Partida a fost arbitrata de Florin Ghimbasan - Brasov, ajutat de Ciprian Aldea - Brasov si Florin Buduroi - Brasov. Rezerva a fost Mihai Kiuta - Brasov, iar observator federal Bratu Cataros - Calarasi. Cealalta echipa vrinceana, CSM Focsani a avut etapa de pauza, adversara sa FCM Birlad retragindu-se din campionat. Focsanenii s-au impus cu 3 - 0 la masa verde. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:

CSM Rm. Sarat - Laminorul Roman 2 - 0

CSM Focsani - FCM Birlad 3 - 0

CFR Pascani - FCM II Bacau 3 - 0

Pambac Bacau - Rapid Suceava 2 - 0

Ecologistul Botosani - Ceahlaul II 0 - 3

FC Panciu - Otelul 2 Galati 3 - 2

Poli 2 Iasi - Raraul Cimpulung 3 - 0

Willy Bacau - Petrolul Berca 4 - 3

Cetatea Tg. Neamt - Aerostar Bacau - azi, orele 18.00




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 9 ore, 2 minute, 11 secunde
comentariul ziaristului perfect
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.