Sport

Vrem titlul national

Dan Chiriac
15 mai 2009 700 vizualizări
Spune antrenorul Viorel Ion

Echipa de rugby U 18 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani va debuta duminica la turneul final al campionatului national. Focsanenii au obtinut un succes important si in ultima etapa a sezonului regulat, invingind cu 16 - 10 pe CSS Birlad. Victoria le-a conferit focsanenilor un parcurs mai usor la turneul final. Duminica, focsanenii vor da piept cu CSS Baia Mare, urmind ca joia viitoare sa joace, in caz de victorie, cu invingatoarea dintre Steaua si CSS Birlad. "Obiectivul nostru este obtinerea titlului national. Nu ne putem gindi la altceva, avem o echipa foarte buna si vrem sa aducem din nou un titlu la Focsani", ne-a spus antrenorul Viorel Ion. Turneul final va avea loc in perioada 18 - 24 mai la Constanta. Partidele se vor disputa pe stadioanele Farul si Cleopatra. La acest turneu vor lua parte cele mai bune opt echipe din tara: CSS Baia Mare, LPS Focsani, CSS Birlad, LPS Suceava, CSS Cluj, CSS Steaua, LAV Bucuresti si RC Pantelimon. Echipa U 19 a pierdut in Capitala cu LAV Bucuresti, iar duminica va juca pe teren propriu cu Metrorex Bucuresti. Meciul se va disputa de la orele 13.00, pe stadionul "Tineretului". (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.