Sport

Handbalistii adjudeni inaintea turneului final

Ciprian Fânaru
14 mai 2009 692 vizualizări
Performanta e mare si deoarece Adjudul e cel mai mic oras prezent la un asemenea nivel , ne-a declarat antrenorul Emil Dumitru

Federatia Romana de handbal a stabilit programul de desfasurare a turneului final la categoria de virsta juniori III. Si in acest an, CSS Adjud se afla printre echipele de top, urmind sa ia parte la acest puternic turneu, la capatul caruia i-ar putea astepta chiar un loc pe podium si medaliile aferente. Tinerii handbalisti au obtinut calificarea in urma unor jocuri bune, disputate la Sf. Gheorghe, in compania unor adversari incomozi, reusind sa invinga formatiile Grusul Scolar 1 Mai Ploiesti si LPS "Nadia Comaneci" Onesti, inclinindu-se doar in fata gazdelor de la Grupul Scolar "Kos Karoly" si obtinind calificarea de pe locul doi, cu patru puncte. "Felicit intreaga formatie, pentru ca succesul e unul colectiv, si subliniez ca in aceste intilniri ne-am reconfirmat valoarea si chiar ne-am autodepasit. Performanta e mare si deoarece Adjudul e cel mai mic oras prezent la un asemenea nivel", ne-a declarat Emil Dumitru, antrenorul de la CSS Adjud, dupa calificarea obtinuta in extremis. Forul de specialitate a desemnat ca loc de disputare a turneului final Sighisoara, partidele din Sala Sporturilor "Radu Voina" din localitate fiind programate sa se desfasoare intre 27 si 31 mai. Vrincenii au fost repartizati in seria a II-a, unde pe parcursul a trei zile vor da piept cu echipele LPS Piatra Neamt, Universitatea Transilvania Cluj si Extrem Baia Mare, in incercarea de a cistiga o medalie nationala. Semifinalele si finalele sint programate pentru 30, respectiv 31 mai. Gruparea de pe Trotus are calificata la turneul final si echipa de la juniori II, care va "intra in focuri" de-abia la jumatatea lunii viitoare, intre 10 si 14 iunie. (Ciprian FANARU)

Programul handbalistilor adjudeni junior III este urmatorul:

27 mai - Etapa I: CSS Adjud - Extrem Baia Mare

28 mai - Etapa II: CSS Adjud "" LPS Piatra Neamt

29 mai - Etapa III: Univ. Transilvania Cluj - CSS Adjud





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.