Sport

Victorie de la 7 metri venita in ultimul minut

Ciprian Fânaru
14 mai 2009 672 vizualizări
CSM 2007 Focsani - CSU Galati 25 - 24 (10 - 13), in returul Diviziei A de handbal masculin Echipa de handbal seniori CSM Focsani a cistigat partida disputata in compania omologilor de la CSU Galati, cu scorul de 25 - 24.

Meciul a inceput destul de crispat si fara multe puncte inscrise, focsanenii fiind cei care au deschis scorul din lovitura de la 7 metri. Costache a facut 2 "" 1 in debutul jocului, acesta fiind de altfel si primul moment in care echipa noastra s-a aflat in avantaj. Dupa aceea, pe tabela au condus oaspetii, la o diferenta de patru goluri, care din pacate a ramas constanta pe toata durata primului mitan. Ca si in partida pierduta in deplasare la Vaslui, ratarile handbalistilor vrinceni au fost multe si exasperante. Incurajati si de o micuta galerie formata din cinci persoane galagioase, galatenii au marcat gol dupa gol, in conditiile in care portarul focsanean Ciubotaru a prins o zi mai putin fasta, iar omologul sau din poarta Galatiului una de exceptie. O cauza pentru evolutia nesatisfacatoare a scorului au fost si numeroasele lovituri de la sapte metri acordate in mare parte pe buna masura oaspetilor de catre arbitrii bucuresteni ai intilnirii. Cu toate acestea, speranta focsanenilor de a invinge s-a indeplinit pe ultima suta de metri. Dupa acest meci, CSU Galati au pierdut sansa de a se apropia de elevii antrenorului Lucian Tucan. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 17 ore, 44 minute, 58 secunde
Felicitari CIPRIAN FANARU,mi-a placut reportajul pacat ca scorul este doar 25 la 24 pt. echipa focsaneana.
, acum 739396 zile, 17 ore, 44 minute, 58 secunde
ce rusine de arbitraj*bravoo csu galati*va multumim pt jocul bun facut*am asistat la un spectacol total*noi am fost acolo in tribuna si vam incurajat*asteptam decizia frh pt acesti arbitri*care merita citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.