Sport

Voleibalistele de la CSM Focsani au promovat in Divizia A

Dan Chiriac
11 mai 2009 788 vizualizări
Desi au pierdut doua partide la Cluj, focsanencele au promovat in divizia nationala u desi am obtinut de-a lungul timpului medalii la turnee finale, aceasta e cea mai mare performanta a voleiului focsanean , ne-a spus antrenorul Marian Radulescu

Voleibalistele de la CSM Focsani au promovat in Liga intii dupa ce au pierdut doua meciuri la turneul de baraj care a avut loc la Cluj, dar au cistigat intilnirea decisiva cu LPS Pitesti. Vineri, focsanencele au avut trei mingi de meci, in partida cu IOR Bucuresti, dar au pierdut in final, la tie-break cu 3 - 2. Setul decisiv a revenit bucurestencelor, cu 20 - 18. Simbata, focsanencele isi disputau o alta sansa de promovare chiar in fata gazdelor de la Universitatea Cluj, incurajata din tribune de o numeroasa galerie. Gazdele s-au impus la limita in primul set, 25 - 23, iar focsanencele mai sperau inca la o revenire. Din pacate, cu moralul scazut dupa esecul nemeritat din ziua precedenta, elevele antrenorului Marian Radulescu au pierdut clar urmatoarele doua seturi cu 25 - 12 si 25 - 19. La final a fost 3 - 0 pentru clujence. Cum IOR Bucuresti a pierdut cu 3 - 2 meciul cu LPS Pitesti, focsanencele puteau promova in prima liga daca invingeau ieri, cu 3 - 0 sau 3 - 1 pe LPS Pitesti. Meciul de ieri dimineata, in compania LPS Pitesti, nu a avut istoric, fetele pregatite de Radulescu reusind sa se impuna clar cu 3 "" 0, dupa o partida dominata de la un cap la altul. Pentru a promova, vrincencele aveau nevoie ca "U" Cluj sa isi apere corect sansele in ultima partida si sa invinga pe IOR Bucuresti. Fetele nu au asteptat deznodamintul partidei si au plecat spre casa pentru a ajunge cit mai repede.


"Ne bucuram pentru aceasta performanta"


Vestea cea mare a sosit pe drumul de intoarcere, jucatoarele aflind ca "U" Cluj a invins cu 3 "" 1. Drumul spre casa a fost unul al fericirii, focsanencele gindindu-se deja la intilnirile de sezonul viitor cu Metal Galati, Tomis Constanta sau Unic Piatra Neamt. "Ne aflam pe drum, la Reghin, cind am aflat vestea cea mare. E ceva deosebit, atit pentru mine, cit si pentru fete. Desi am obtinut de-a lungul timpului medalii la turnee finale, aceasta e cea mai mare performanta a voleiului focsanean, mai ales ca am realizat-o cu echipa orasului. Sincer, la inceputul campionatului, nu am crezut ca putem realiza acest lucru, dar dupa cinci etape, cind am vazut ca jocul merge, m-am gindit ca putem ajunge in prima liga. Nu vreau sa vorbesc acum despre ce va fi in campionatului viitor, mai intii sa ne bucuram pentru aceasta performanta si apoi sa vedem ce va fi la anul", ne-a spus profesorul Marian Radulescu. Lotul care adus promovarea este compus din jucatoarele Mihaela Taskiran, Monica Stoica, Elena Ivan, Ana Cimpoesu, Adina Sava, Tatiana Grigorescu, Alexandra Stoica, Iuliana Pintilie si Ancuta Mihaes. Echipa de volei este a doua din Focsani, alaturi de cea de futsal, care evolueaza in primul esalon si a treia din istoria Focsaniului, dupa ce in anii 80 formatia de rugby Milcovul a evoluat in liga nationala. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.