Sport

Au invins in meciul al doilea, dar au pierdut semifinalele

Ziarul de Vrancea
9 mai 2009 577 vizualizări
Echipa de baschet CSS CSM Focsani a cistigat al doilea joc disputat la turneul final al campionatului national.

Focsanenii pregatiti de Mihai Petrut si Mircea Petrisor au pierdut la Otopeni, in fata celor de la LPS Pitesti, cu 55 - 70, dar au cistigat joi seara, cu 64 - 61 meciul disputat in compania celor de la Colegiul "Aurel Vlaicu" Bucuresti. Cum Universitatea Cluj a invins la 22 de puncte pe cei de la LPS Pitesti si s-a calificat in semifinale, partida de ieri cu CSS CSM Focsani era una doar de palmares pentru ei. In schimb, focsanenii aveau nevoie de un succes la 9 puncte pentru a merge impreuna cu Universitatea Cluj in semifinalele campionatului national. Nu a fost asa pentru ca Universitatea Cluj s-a impus la multe puncte, iar focsanenii vor juca in turneul 5 "" 8. "Am avut trei accidentati si din acest motiv sarcina noastra la Otopeni a fost una foarte grea. Cu Clujul am jucat si in patru oameni din cauza accidentarilor si a jucatorilor eliminati pentru cinci greseli", ne-a spus antrenorul Mihai Petrut. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.