Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
5 mai 2009 735 vizualizări
Inca un club de fotbal pentru pustii focsaneni

Timp de patru zile, intre 7 si 10 mai, clubul de fotbal "Prosport 2009" Focsani organizeaza selectii pentru copii de diferite categorii de virsta. Pe 7 si 8 mai, selectia va incepe de la ora 17.00, iar la sfirsitul saptaminii, pe 9 si 10 mai, aceasta va fi facuta incepind cu ora 10.00. Copiii talentati si interesati sa activeze intr-un club de fotbal trebuie sa se prezinte la stadionul "Tineretului" din Focsani, cu echipament adecvat, cu o copie a certificatului de nastere si adeverinta medicala de la medicul de familie. Selectia se adreseaza pustilor nascuti intre anii 1997 "" 1998, 1999 "" 2000, 2001 "" 2002, 2003 "" 2004, iar persoana de contact este profesorul antrenor Laurentiu Muscalu, telefon 0754.929.159. (C. FANARU)

Sponsor nou pentru echipa de baschet

Astazi, cu incepere de la ora 12.30, Liceul cu Program Sportiv va gazdui oficierea semnarii contractului de sponsorizare dintre institutia amintita si Garanti Bank Focsani. Mai precis, prin parafarea acestui contract, echipa de baschet CSS CSM Focsani va beneficia de noi seturi de echipament sportiv. Sponsorizarea consta practic in oferirea de echipament adecvat acestei discipline. Antrenorii care se ocupa de pregatirea baschetbalistilor focsaneni sint Mihai Petrut si Mircea Petrisor. (C. FANARU)

Judoka Alex Munteanu, al doilea la Cupa Petrom

Sportivul focsanean Alexandru Munteanu a reusit sa obtina locul al doilea la Cupa Petrom, desfasurata weekend-ul trecut la Ploiesti. Competitia de judo rezervata cadetilor U17 a adunat la start 241 de sportivi din 12 tari. Judoka legitimat la LPS Focsani a pierdut finala impotriva musceleanului Eduard Nicolaescu, in prezent la "Soimii" Sibiu si s-a clasat astfel pe locul al doilea la categoria 60 de kilograme. Sportivul de la LPS Focsani, unul dintre cei mai promitatori juniori ai judetului, este antrenat de profesorii Stanica Grosu si Marinel Palade. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.