Sport

Ionica Serea il ataca pe Porumboiu

Ciprian Fânaru
5 mai 2009 1161 vizualizări
Centralul vrincean sustine ca a fost sunat in mai multe rinduri de Adrian Porumboiu, care i-a propus sa oficieze la partidele Vasluiului

Arbitrul focsanean Ionica Serea, scos recent din lotul divizionar al arbitrilor, a iesit la atac in timpul unei emisiuni televizate si l-a acuzat pe finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, ca detine o influenta in ceea ce priveste delegarile si ca are sub control arbitrajul din Romania. Serea nu a mai putut sa se abtina si a rabufnit impotriva fostului mare arbitru la emisiunea Fabrica de Sport la Telesport, destainuind din culisele lumii arbitrajului. "Porumboiu m-a sunat, cind eram in masina, pe telefonul domnului Danciu sa arbitrez in campionat Vaslui cu CFR, nu in Cupa. Mi-a spus asa: Felicitari pentru meciul de la Arges cu Steaua si te rog daca poti sa ma arbitrezi si pe mine la CFR cu Vaslui si eu i-am zis ca nu vreau sa arbitrez." Porumboiu a intervenit telefonic in aceeasi emisiune si i-a raspuns vrinceanului. "Danciu m-a sunat pe mine din masina cu Serea si am vorbit la acelasi telefon si i-am spus ca oricind as vrea sa am un arbitraj in aceasta maniera, chiar si la CFR Cluj, nu ca as vrea sa-l pun pe el sa arbitreze. Sub forma asta a fost discutia", a sunat explicatia finantatorului Vasluiului. Serea a continuat sirul dezvaluirilor si a amintit citeva episoade din trecut in care a avut de-a face cu actualul patron al lui FC Vaslui, subliniind faptul ca nu a ajutat "contra cost" gruparea moldoveana. "Dupa Dinamo-National, Porumboiu pe mine m-a ajutat, a vorbit pe la comisii. Avea influente pe-acolo, pentru ca e om puternic si m-a ajutat, recunosc. Stia ca sint un arbitru valoros. M-a ajutat, dar nu mi-a cerut sa-l ajut sau sa fac ceva. Ma vroia la meci doar pentru ca el stia ca nu-l voi fura", a explicat Serea in emisiune, unde pe fir se afla si Porumboiu. Patronul de la Vaslui l-a intrebat pe Serea daca isi reproseaza ceva dupa meciul de Cupa, spunind ca "e foarte clar ca maniera de arbitraj a fost intr-o singura directie". "Eu sint convins ca nu am gresit, dar reluarile arata ca la Wesley trebuia sa dau penalty. La Temwanjera nu dadea nici un arbitru din lume penalty!", a replicat Serea la Telesport. Centralul din Focsani a fost dat afara din corpul arbitrilor dupa meciul din Cupa Romaniei CFR Cluj - FC Vaslui (2-0) se pare la presiunile lui Adrian Porumboiu, patronul gruparii galben "" verzi. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.