Sport

CSS CSM Focsani a pierdut partidele de la turneul semifinal

Dan Chiriac
30 apr 2009 589 vizualizări
Ieri dupa-amiaza, focsanenii au pierdut si ultimul meci al turneului, cu CSS 4 Bucuresti

Ieri s-a incheiat la Sala Polivalenta din Focsani al doilea turneu semifinal al campionatului national de tineret U 20, la baschet masculin. La intreceri au luat parte echipele LPS Pitesti, CSS 4 Bucuresti, Phoenix Galati si CSS CSM Focsani. Dupa primul turneu de la Pitesti, echipa CSS CSM Focsani avea trei infringeri. Marti dupa-amiaza, focsanenii au jucat cu Phoenix Galati, o formatie care a devenit un adversar traditional. Partida a fost echilibrata doar in primele minute, dupa care galatenii s-au distantat pe tabela. Dupa primele doua sferturi, Phoenix avea un avantaj de 17 puncte, 51 - 34. Repriza a doua a fost dominata clar de galatenii care s-au distantat constat si au avut cea mai mare diferenta pe tabela cu trei minute inainte de final, 90 - 45. Pina la urma, focsanenii au mai redus din handicap si au pierdut cu 56 - 96. Ieri dimineata, focsanenii au facut o partida mai buna in fata celor de la LPS Pitesti. Au pierdut cu 69 - 57, dar diferenta putea fi mai mica, daca focsanenii nu ratau pe final citeva aruncari. Ieri dupa-amiaza, focsanenii au pierdut si ultimul meci al turneului, cu CSS 4 Bucuresti. Al doilea meci al zilei a fost decis abia dupa prelungiri. CSS 4 Bucuresti si Phoenix Galati s-au succedat la conducere, dar baschetbalistii din Capitala au condus cu doua puncte cu patru secunde inainte de final. Galatenii au reusit un cos in ultima secunda si apoi au dominat clar repriza de prelungiri, impunindu-se la 11 puncte. Chiar si cu aceasta victorie, galatenii au ramas cu sanse infime de a ajunge la turneul final, avind nevoie de un succes la 24 de puncte in fata celor de la LPS Pitesti. Acest lucru nu s-a intimplat, astfel incit la turneul final au ajuns CSS 4 Bucuresti si LPS Pitesti, echipele care s-au dovedit cele mai puternice la cele doua turnee semifinale. CSS CSM Focsani si-a indeplinit obiectivul la aceasta categorie de virsta, unde a evoluat cu jucatori cu doi-trei ani mai mici decit adversarii lor. (Dan CHIRIAC)

Rezultate:

CSS CSM Focsani - Phoenix Galati 56 - 96

LPS Pitesti - CSS 4 Bucuresti 82 - 79

CSS Focsani - LPS Pitesti 57 - 69

Phoenix Galati - CSS 4 Bucuresti 99 - 88 d.p.

CSS Focsani - CSS 4 Bucuresti 74 - 93

Phoenix Galati - LPS Pitesti 78 - 96


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.