Sport

Repriza de zece minute prelungita cu 13 minute!

Dan Chiriac
27 apr 2009 722 vizualizări
Egalul intermediat de arbitrul brailean i-a costat scump pe jucatorii focsaneni

Un arbitru brailean a reusit performanta de a prelungi o repriza de zece minute cu 13 minute. Atitudinea sa este cu atit mai reprobabila cu cit meciul a fost unul de fotbal pentru copii. Radu Radulescu a fost delegat sa conduca partide din cadrul Olimpiadei Sportului Scolar, faza zonala, care a avut loc la Braila. In prima partida, echipa Scolii Stefan Cel Mare Focsani a condus cu 1 - 0 in fata echipei locale, din Braila. Vazind ca formatia gazda nu egaleaza, Radu Radulescu a tinut repriza a doua 23 de minute, brailenii marcind in minutul 22. Conform regulamentului, partidele s-au desfasurat pe parcursul a doua reprize de zece minute. La final, Radulescu s-a justificat prin faptul ca s-au jucat zece minute efective, desi prima repriza nu se jucase timp efectiv. De altfel, toate celelalte partide s-au jucat cu reprize de zece minute. Egalul facilitat de Radulescu i-a costat scump pe jucatorii focsaneni care puteau sa se califice in ultimul joc al turneului, daca ar fi invins Scoala din Mangalia. Rezultatele inregistrate de focsaneni au fost: 1 - 1 cu Braila, 1- 2 cu Buzau, 6 - 0 cu Tulcea si 0- 1 cu Mangalia. "Greseala noastra a fost ca am acceptat arbitri locali la meciul cu gazdele. Am crezut in onestitatea lor, dar am avut surprize", ne-a spus unul dintre antrenori, Florin Tudosa, care pregateste echipa alaturi de Alberto Braga. La final, focsanenii s-au clasat pe locul trei. Scoala Cotesti a ocupat locul trei la faza nationala a ONSS. Jucatorii din Cotesti sint pregatiti de profesorul Gheorghe Petrescu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.