Sport

Focsanenii au invins Ploiestiul

Dan Chiriac
17 apr 2009 645 vizualizări
Juniorii I de la LPS Focsani au cistigat al doilea meci jucat la turneul semifinal de handbal. Elevii profesorului Florin Dragan au invins cu 33 - 32 pe Grupul Scolar 1 Mai Ploiesti.

Focsanenii au condus la pauza cu 20 -13, dar au avut citeva momente de deruta in actul secund, care puteau sa-i coste. Pe final, focsanenii s-au mobilizat si au cistigat la un gol diferenta. "Oricum nu avem sanse sa mergem la turneul final. Stiam asta de la inceput, dupa ce am fost repartizati in cea mai grea grupa. Poate daca jucam in turneul de la Buzau aveam sperante. Asa e foarte greu. Mai avem de jucat cu echipele din Bacau, Baia Mare si Brasov, care sint ca valoare peste noi. E greu sa ne calificam", ne-a spus antrenorul Florin Dragan. In primul joc al turneului, focsanenii au pierdut cu 45 - 35 cu LPS Tg. Jiu, desi conduceau cu zece minute inainte de final cu 32 - 31. Juniorii focsaneni au dat piept aseara cu CSS Bacau. Pentru turneul final se califica primele doua clasate la fiecare dintre turneele semifinale. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.