Sport

AS FC Unirea Focsani a obtinut locul trei si titlul de golgheter

Dan Chiriac
17 apr 2009 1197 vizualizări
Gica Hagi a dat mina cu fotbalistii inaintea jocurilor din semifinale u focsanenaul Sorin Colceag s-a intilnit cu antrenorul care l-a format

AS FC Unirea Focsani a fost la un singur pas de calificarea la faza finala a Cupei Hagi. Focsanenii au pierdut ieri dimienata partida decisiva, cu Luceafarul Braila. In ziua precedenta, focsanenii au deschis turneul, surclasind formatia Delta Tulcea. La final a fost 11 - 0. Meciul al doilea a fost derby-ul grupei B, in care focsanenii au pierdut cu 1 - 3 cu cei de la Soimii Buzau. Seara, buzoienii au realizat scorul competitiei, trecind cu 17 - 0 de Delta Tulcea. In Grupa A au fost repartizate echipele Steaua Dunarii Galati, Luceafarul Braila si Farul Constanta. O grupa echilibrata, in care Farul a cistigat primul meci cu Steaua Dunarii Galati, cu 3 - 2, dupa care Farul a pierdut categoric, cu 6 - 1, in fata celor de la Luceafarul Braila. "S-a dovedit foarte clar ca nu se pot juca doua partide in aceeasi zi. Copii nu au timp de recuperare fizica si s-a vazut ca toate echipele care au cistigat primul joc l-au pierdut pe urmatorul. Noi, dupa meciul cu Tulcea, abia am ajuns la hotel si a trebuit sa plecam inapoi la stadion. Unde sa se odihnesca copii daca primul meci s-a terminat la 11.00, iar al doilea a inceput la 12.30", spune antrenorul Nicolae Petrea. In ultimul meci al grupei A, Steaua Dunarii Galati a trecut cu 6 - 1 de Luceafarul Braila. Astfel, ieri dimineata, in semifinalele competitiei s-au intilnit Steaua Dunarii Galati - Soimii Buzau, scor 2 "" 0, si Luceafarul Braila - Unirea Focsani, 2 - 0. Focsanenii au jucat bine, s-au tinut aproape de adversari, dar au pierdut dupa doua goluri venite dupa greseli ale defensivei. AS FC Unirea Focsani a obtinut la final locul trei, dar si titlul de golgheter care i-a revenit lui Marius Pascu, cu sase goluri. "Sintem multumiti de rezultat. Am jucat mult mai bine ca anul trecut si am aratat ca si echipa noastra are valoare. Am ocupat locul trei, intr-o companie selecta si am obtinut si titlul de golgheter", ne-a spus antrenorul Nicolae Petrea. Cele doua invingatoare din semifinale, Steaua Dunarii Galati si Luceafarul Braila, vor merge impreuna la faza nationala, care va avea loc intre 25 mai si 1 iunie la Constanta. La Galati a fost prezent si fostul mare fotbbalsit Gica Hagi, cel care inaintea meciurilor a dat mina cu toti jucatorii. Gica Hagi a fost insotit de staful sau tehnic, din care face parte si portarul focsanean Sorin Colceag. "A fost o reintilnire frumoasa cu Sorin, care a fost format de mine. Acesta este in prezent antrenor cu portarii la scoala de fotbal deschisa de Hagi la Constanta. Ne-am adus aminte impreuna de anii in care Sorin juca la Focsani", ne-a spus Nicolae Petrea. Delegatia focsaneana urma sa se intilnesca cu Gica Hagi si echipa sa tehnica si ieri dupa-amiaza. Echipa a fost insotita la Galati de secretarul AJF Vrancea, Misa Alexandru. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.