Sport

O noua victorie pentru handbalistii adjudeni

Ciprian Fânaru
10 apr 2009 608 vizualizări
CSS Adjud - LPS Botosani 32 - 28 (16 - 11), in etapa a II-a a turneului semifinal

Formatia de handbal juniori II de la CSS Adjud continua parcursul bun la turneul semifinal gazduit de Pitesti. Dupa ce in prima partida adjudenii reusisera sa cistige contra LPS Tg. Jiu la zece goluri diferenta, 39 "" 29, acestia s-u impus si in fata echipei LPS Botosani cu scorul de 32 "" 28. Elevii lui Emil Dumitru au dominat tot meciul cu botosanenii, tabela indicind la pauza 16 "" 11 pentru formatia noastra. "Scorul putea fi mai mare deoarece au fost multe ratari. Astazi jucam cu CSS Constanta si avem nevoie de cel putin un egal pentru a ne califica mai departe. De cinci ani ne-am calificat mereu la turneul final, rezultate care depasesc sutinerea de care avem parte si posibilitatile financiare. Am ajuns sa-mi cert putin jucatorii daca bat la o diferenta mica de scor, dar trebuie sa tinem cont ca e mai important sa cistigi la un gol si sa te califici, decit sa inscrii de multe ori si sa nu o faci", ne-a spus Emil Dumitru, antrenorul handbalistilor de la CSS Adjud. Pentru juniorii vrinceni urmeaza disputa de astazi impotriva constantenilor, programata la ora 14.45, si dificila partida contra gazdelor de la CS Pitesti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.