Sport

Rugbystii de la U18 au ajutat la rapunerea squadrei azzura

Ciprian Fânaru
7 apr 2009 678 vizualizări
Nationala de rugby sub 18 ani a Romaniei a reusit o victorie de senzatie la Campionatul European din Franta. Stejareii au invins categoric Italia cu scorul de 27 - 13 si au reusit sa se califice in semifinalele competitiei, unde, pe 8 aprilie, adversar le va fi puternica formatie a gazdelor.

In reprezentativa noastra au evoluat ca titulari Vasilica Pascu pe postul de centru, Alin Alexe in linia a doua, Teodor Bors, care a era anuntat titular, a intrat in repriza a doua, iar Bratu Diaconu si Andrei Gaita au fost rezerve. "Aceasta victorie e una din marile surprize. Faptul ca din echipa fac parte cinci jucatori focsaneni e o onoare si o mindrie pentru mine, cu aceasta ocazie chiar vreau sa multumesc colectivului de antrenori de la Liceul cu Program Sportiv. Sintem in "careul de asi" alaturi de Franta, Irlanda si Anglia. Meritul este numai al lor", ne-a spus Ion Viorel, antrenorul rugbystilor de la LPS Focsani si selectionerul reprezentativei de tineret. In prima etapa a returului, echipa de juniori U18 a LPS Focsani a zdrobit cu scorul de 55 -0 pe RC Martelli Buzau. Rugbystii focsaneni se afla momentan in fruntea clasamentului urmind ca in etapa viitoare sa dea piept pe teren propriu cu redutabila formatie LPS Suceava, care la rindul ei are trei jucatori la Europeanul U18. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.