Sport

Micii sahisti s-au duelat la etapa judeteana

Ciprian Fânaru
31 mar 2009 687 vizualizări
Week-end-ul trecut s-a desfasurat la Focsani etapa judeteana a campionatului de sah rezervat copiilor intre 8 si 14 ani

Intrecerea a avut loc la Centrul de Excelenta in Sah care functioneaza in cadrul Colegiului National Unirea. Primele locuri la fetele de 8 ani le-au ocupat Ana Maria Banciu, Ioana Alexandra Banciu si Vanesa Girneata. La baietii de 8 ani, podiumul a fost compus din Mihai Ignatescu, Costi Stefan Mihalea si Flavio Nicolau Moise. Primele trei pozitii la fete, 10 ani, au fost ocupate de Viviana Mihaila, Bianca Cernat si Stefania Mengher, in timp ce la baietii de aceeasi virsta primii trei au fost Cosmin Vasiliu, Victor Munteanu si Vlad Stefanescu. Bianca Gabriela Banciu, Simona Andreea Toma si Bianca Cernat s-au impus la categoria fete 12 ani, iar la baietii de aceeasi virsta cistigatorii au fost Marco Sava, Catalin Patrascu si Cosmin Vasiliu. In fine, in limitele virstei de 14 ani, la baieti cistigatorul a fost Cosmin Rusu, urmat de Marco Sava si Timotei Neculai, iar la fete cistgatoarele au fost Elena Adelaida Toma, Bianca Gabriela Banciu si Andreea Simona Toma. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.