Sport

Judoka vrinceni vor medalii la nationalele de la Arad

Ciprian Fânaru
31 mar 2009 644 vizualizări
Delegatia vrinceana va fi compusa din 16 sportivi

La sfirsitul acestei saptamini, Aradul va fi gazda etapei finale a campionatului national de judo, rezervat categoriei de virsta U20. In urma etapei de zona care a avut loc la Focsani, 16 sportivi de la LPS CSM Focsani s-au clasat intre primii cinci in limitele mai multor categorii de greutate si au reusit astfel sa se califice pentru finala "nationalelor" U20. "Speram sa venim cu doua, trei medalii, dar stiti cum e, degeaba iti faci planuri pentru ca se poate intimpla orice intr-o asemenea competitie. Cele mai mari sperante ni le punem in Liviu Sandru, care este medaliat la tineret, speram ca lovitura de la picior sa-l lase sa concureze. Asteptam de asemenea sa confirme Mirela Ploscaru si Mariana Boboc. Sanse foarte mari la medalie are Alexandru Munteanu, numai ca el s-a lovit la umar in turneul din Turcia, la care a participat recent, si prezenta sa la Arad este incerta", ne-a spus Marinel Palade, cel care alaturi de Stanica Grosu ii antreneaza pe sportivii focsaneni. Munteanu, cel mai promitator judoka vrincean, nu a fost nevoit sa lupte la faza zonala de la Focsani, el urmind sa vina direct la finala de la Arad deoarece este component al lotului national, aceasta daca sanatatea ii va permite. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.