Sport

Ziarul de Vrancea s-a calificat in semifinale

Ciprian Fânaru
30 mar 2009 890 vizualizări
Ziaristii au simtit pe pielea lor ce insemna greselile de arbitraj

Simbata au avut loc primele partide din cadrul Cupei Presei 2009. Echipele inscrise au fost Focus TV "" Sansa, Realitatea TV, Ziarul de Vrancea "" Jurnal de Gherila, Corect, Monitorul de Vrancea si Atlas TV "" Sportul de Vrancea. In primul joc al turneului, Ziarul de Vrancea/Jurnal de Gherila a invins cu 6 - 0 pe cei de la Sansa, golurile fiind marcate de Sebastian Oancea si Dan Chiriac (5). In al doilea joc, echipa noastra a pierdut cu 3 - 1, in fata celor de la Monitorul de Vrancea, dupa un arbitraj scandalos, formatia noastra fiind privata de doua lovituri de la sapte metri, recunoscute chiar si de echipa adversa. Oboseala si-a spus si ea cuvintul, ziaristii transformati peste noapte in jucatori de fotbal in sala aliniind in fata asistentei "subtiri" conditia fizica nu tocmai propice performantei. Incurajarile spectatorilor s-au dus catre componentii echipelor, in timp ce apostrofarile au avut o tinta predilecta, nimeni altul decit arbitrul, care i-a stinjenit chiar si pe beneficiarii deciziilor sale eronate, cauzate mai degraba de neatentie decit de rea vointa. Cu calificarea in buzunar, echipierii Ziarului de Vrancea s-au supus deciziilor ametitoare ale omului in negru, nu inainte de a protesta energic cu privire la maniera "relaxata" de arbitraj, fara insa sa deturneze spiritul de fair-play si distractie ale competitiei. Aseara, dupa terminarea editiei, Ziarul de Vrancea a jucat in semifinale cu Atlas TV, care a reusit sa se califice in finala. Ziarul de Vrancea - Jurnal de Gherila a jucat cu: Bogdan Iaru, Cornel Gheoca, Adrian Dumitrascu, Sebastian Oancea, Catalin Stancu, Marcel Vidreanu, Catalin Zamfiroiu, Dan Trofin, Dan Chiriac, Daniel Girleanu, Ciprian Fanaru, Iulian Ene, Ghiocel Mocanu, Catalin Macovei si Bogdan Cautis. Surpriza turneului a fost eliminarea campioanei de anul trecut, formatia Corect, care a pierdut ambele partide disputate. (Ciprian FANARU)

Rezultate:

Simbata:

orele 15.00 Ziarul de Vrancea/Jurnal de Gherila - Sansa/Focus 6 - 0

15.45 Atlas/Sportul de Vrancea - Corect 3 - 2

16.30 Ziarul de Vrancea - Monitorul 1 - 3

17.15 Atlas - Realitatea 7 - 4

18.00 Sansa - Monitorul 1 - 4

18.45 Corect - Realitatea 1- 2



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.