Sport

Alin Moldoveanu, la un pas de podium in turneul din Germania

Ciprian Fânaru
27 mar 2009 616 vizualizări
Vrinceanul s-a clasat al patrulea in proba de pusca aer comprimat, cu un total de 597 de puncte

Tragatorul focsanean Alin Moldoveanu a avut o evolutie foarte buna la competitia de tir sportiv "ISAS" (International Shooting at Start), gazduita de orasul german Dortmund. Sportivul vrincean, legitimat in prezent la clubul Dinamo Bucuresti, a avut un parcurs bun, doar evolutia putin sub asteptari din finala privind-ul de un loc pe podium. "M-am antrenat citeva zile in Germania inainte de startul intrecerii. Finala nu a decurs asa cum mi-as fi dorit, iar in final am cazut pe locul al patrulea. Obiectivul pentru Cupa Mondiala din China, care va avea loc la Beijing intre 16 "" 24 aprilie, este clasarea in primii opt. Aceste competitii sint insa in scopul mentinerii formei sportive si pregatirii, deoarece nu se acorda in cadrul lor calificari pentru Olimpiada", ne-a declarat Alin Moldoveanu. Fostul antrenor al tiristului vrincean, Adrian Alaci, a apreciat drept pozitiva evolutia fostului sau elev. "Alin a tras 597 de puncte din 600 posibile. Totul a fost foarte bine, numai ca a avut o finala mai slaba", ne-a spus si tehnicianul. Comportarea lui Alin Moldoveanu la puternicul turneu din Germania a fost cu atit mai meritorie cu cit acesta a concurat impotriva celor mai buni tragatori de pe continentul european. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.