Sport

Focsanenii au nevoie de un egal pentru a ramine in prima liga

Dan Chiriac
27 mar 2009 752 vizualizări
Echipa de futsal poate ramine duminica in prima liga, daca va obtine un rezultat de egalitate cu FCM Resita.

Conditia principala este ca resitenii sa piarda partida de simbata de la Piatra Neamt, lucru foarte probabil. In aceasta situatie, inaintea meciului direct, CSM Focsani va avea 16 puncte, iar FCM Resita doar 13 puncte. Numai ca focsanenii vor mai obtine trei puncte la masa verde cu Dava Deva si se vor distanta la sase puncte de resiteni. In cazul unui rezultat de egalitate in meciul direct, Resita nu ar putea decit sa egaleze la puncte pe CSM Focsani, lucru care ar avantaja tot echipa lui Petrache Gurguiatu, care are rezultate directe favorabile. Jucatorii focsaneni nu se multumesc insa cu un rezultat de egalitate si vor sa cistige meciul pentru a termina fara griji campionatul. Chiar si in cazul unei infringeri, focsanenii ramin cu prima sansa la ocuparea locului 13, care asigura salvarea. Pentru a-si indeplini obiectivul, focsanenii ar avea nevoie de un succes in deplasarea la Deva, cu formatia Quasar sau ca FCM Resita sa piarda unul dintre jocurile cu Spicom Sf. Gheorghe "" acasa sau Poli Timisoara - deplasare. Partida dintre CSM Focsani si FCM Resita are loc duminica, de la orele 11.00, la Sala Polivalenta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 13 ore, 8 minute, 14 secunde
fcm resita n-are la timisoara ci la brasov.... daca baietii vor incasa restantele financiare sigur vor scapa de retrogradare!!!
, acum 739371 zile, 13 ore, 8 minute, 14 secunde
csm focsani- simeria se va juca pe data de 6.04. 2009 la orele 16./ site frf -cupa romaniei-
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.