Sport

Cupa Presei la fotbal

Dan Chiriac
26 mar 2009 953 vizualizări
La start se vor alinia aproape toate institutiile de presa din judet

La sfirsitul acestei saptamini va avea loc o noua editie a Cupei Presei la minifotbal. Turneul va fi organizat de Directia pentru Sport Vrancea, la Sala Polivalenta. In cadrul competitiei, echipele vor fi obligate sa prezinte in teren cel putin trei jucatori de la trustul media si doar doi "straini". Acestia pot fi jucatori amatori, care nu sint legitimati la nici un nivel si nu sint arbitri de fotbal, de orice nivel. Ziarul de Vrancea a ocupat la ultima editie locul doi, dupa ce a pierdut dramatic finala competitiei. In acest an, Ziarul de Vrancea va alinia la start o echipa formata din jucatorii Bogdan Iaru, Cornel Gheoca, Adrian Dumitrascu, Sebastian Oancea, Dan Trofin, Dan Chiriac, Daniel Girleanu, Ciprian Fanaru, Iulian Ene, Ghiocel Mocanu, Catalin Macovei si Bogdan Cautis. La startul editiei se vor mai alinia formatiile Atlas "" Sportul de Vrancea, Focus TV "" Sansa, Monitorul de Vrancea, Corect si Realitatea TV. (Dan CHIRIAC)


Competitii la Sala Polivalenta


La sfirsitul acestei saptamini au loc mai multe partide sportive la Sala Polivalenta din Focsani. Simbata, echipa de baschet masculin, CSS CSM Focsani va intilni pe teren propriu pe Metropolis Bucuresti, in cadrul etapei din Divizia B la seniori. Dupa-amiaza vor fi programate partidele din cadrul Cupei Presei la minifotbal. Duminica, de la orele 11.00, se va disputa partida de futsal din cadrul play-out-ului Ligii intii dintre CSM Focsani si FCM Resita. Dupa-amiaza este rezervata finalelor de la Cupa Presei. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.