Sport

Turnee in deplasare pentru handbalistii juniori III

Ciprian Fânaru
25 mar 2009 554 vizualizări
Echipele de juniori III de la CSS Adjud si LPS Focsani vor disputa la finalul acestei saptamini partide in cadrul campionatului national de handbal masculin.

Sportivii pregatiti de Emil Dumitru vor face deplasarea la Vaslui, pentru turneul organizat de LPS in Sala Sporturilor din localitate. Juniorii adjudeni vor debuta cu un meci impotriva celor de la LPS Suceava, pe care au reusit sa-i surclaseze la o diferenta de 12 goluri in turneul de pe teren propriu, organizat la inceptul lunii in orasul de pe Trotus. Cea mai dificila partida pentru handbalistii adjudeni va fi in ultima etapa a turneului, atunci cind vor da piept cu ocupanta locului secund in serie, LPS Piatra Neamt. Daca va reusi sa se impuna in macar trei din cele patru intilniri de la Vaslui, CSS Adjud se va califica la turneul semifinal de pe primul loc al clasamentului. Juniorii de la Focsani vor juca de asemenea in deplasare, in turneul organizat la Ploiesti. Evolutia acestora de pina acum a fost insa total opusa celei a adjudenilor, handbalistii focsaneni ocupind un dezamagitor loc cinci, ultimul din clasament, cu numai un punct acumulat si nici o sansa de a merge mai departe. Cele mai mai mari sanse pentru LPS Focsani de a obtine un rezultat pozitiv vor fi in jocul impotriva LPS Buzau. Iata programul echipelor vrincene in cele doua turnee de la sfirsitul saptaminii : (Ciprian FANARU)

Turneul VIII - Vaslui

Etapa I

LPS Suceava "" CSS Adjud

Etapa III

CSS Adjud "" LPS Vaslui

Etapa IV

CSS Bacau "" CSS Adjud

Etapa V

CSS Adjud "" LPS Piatra Neamt

Turneul V - Ploiesti

Etapa I

CSS Triumf Calarasi "" LPS Focsani

Etapa II


LPS Focsani "" LPS Buzau


Etapa III


Gr. Sc. 1 Mai Ploiesti - LPS Focsani


Etapa V


LPS Focsani "" CSS Steaua Bucuresti










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.