Sport

S-au obisnuit cu sinteticul!

Dan Chiriac
20 mar 2009 700 vizualizări
Gloria II Buzau - CSM Focsani 3 - 4 (2 - 1), intr-o partida de verificare disputata pe stadionul sintetic din Buzau

Partida de ieri s-a desfasurat pe o vreme superba, pe o baza sportiva de invidiat. Terenul sintetic, situat in spatele stadionului "Gloria", are gard imprejmuitor si tribune, putind gazdui chiar si partide de liga a doua. Focsanenii au acceptat sa joace aceasta partida pentru a se pregati in vederea meciului de peste doua saptamini, de la Galati, cu Otelul II, care va avea loc pe terenul sintetic. "Daca ar fi fost sa jucam pe iarba nici nu veneam la Buzau", ne-a spus antrenorul Damian Bancila. Partida a inceput prost pentru CSM Focsani, care a primit inca din minutul 2 primul gol. Portughezul Tavarez, plecat dintr-o pozitie de ofsaid, a trimis in plasa dupa ce a driblat un fundas advers. Doua minute mai tirziu, Craciun a scos o minge din fata portii, pentru ca in minutul noua Andries sa devieze balonul cu capul, pina la Curteanu, care a marcat cu un sut de la marginea careului. Abia repusa mingea de la centrul terenului si gazdele au initiat o faza de atac care s-a terminat cu golul lui Tavarez, dupa o lovitura libera executata de Popa. Moise putea egala in minutul 23, dar a trimis in bara, pentru ca, pina la pauza, si gazdele sa trimita odata in bara, prin Rusu "" minutul 40. Repriza a doua a adus o alta fata a echipei focsanene, care a egalat repede. Botezatu a patruns in fata portii si i-a pasat lui Andries care a trimis cu latul in plasa. Antrenorul Damian Bancila a facut citeva schimbari, iar Dumitriu a centrat in minutul 64 pentru golul lui Ionut Constantinescu. Curteanu a dus scorul la 4 "" 2, dupa o reluare din sase metri, dupa ce portarul advers a respins gresit in fata o lovitura libera executata de Botezatu. Mindrescu a incercat cu cinci minute inainte de final un lob din apropierea centrului terenului, dar mingea a trecut putin pe linga poarta. In ultimul minut de joc, centralul a acordat un penalty mult mai putin evident decit cel pe care il putea dicta in faza precedenta. Sirbul Stankovic a transformat si a stabilit scorul final. In partida de ieri nu au putut evolua Vali Toader, care s-a accidentat la antrenamentul de miercuri si Octavian Bucataru, lovit de la jocul cu Rapid Suceava. "Cu buzunarele goale i-am batut pe cei de la Gloria Buzau si speram sa-i invingem, etapa viitoare, si pe cei de la Aerostar. Asteptam poate ne vin si banii!", a spus Bancila la finalul jocului. Gloria II Buzau s-a bazat la meciul de ieri pe multi jucatori de la prima echipa, avind in teren opt fotbalisti care pot juca si in Liga intii, printre acestia aflindu-se portughezi, sirbi sau egipteni. In etapa de azi a Ligii a treia, CSM Focsani va sta, urmind sa cistige la masa verde partida cu cei de la FCM II Bacau, echipa care s-a retras din campionat. (Dan CHIRIAC)


Gloria II Buzau "" CSM Focsani 3 "" 4 (2 "" 1)

Au marcat: Tavarez 2, 11, Stankovic 90 "" penalty respectiv Curteanu 9, 75 Andries 47, Constantinescu 64.

Gloria II Buzau: Arcaba - Popa, Da Silva, Nejneru, Rusu "" Falardo, Aziz, Artur, Savin "" Popovici, Tavarez. Au mai jucat: Milea, Stankovic, Moissiadis.

Antrenor: Nicolae Anton

CSM Focsani: Ivanciu "" Nistoroiu, Craciun, Radu, Sararu "" Constantinescu, Toma, Curteanu, Moise "" Covaci, Andries. Au mai jucat: Oprea, Dumitriu, Ungurianu, Botezatu, Alecsandrescu, Dima si Mindrescu.

Antrenor: Damian Bancila


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 17 ore, 36 minute, 5 secunde
forza csm focsani- suntem pe locul 3!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.