Sport

A curs cu sanctiuni la Liga a patra

Dan Chiriac
19 mar 2009 904 vizualizări
27 de etape de suspendare si 1.450 de lei amenda pentru incidentele din etapa de duminica trecuta din Liga a patra

Agresorii de arbitri din Liga a patra vor sta multe etape pe margine. Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea a analizat marti seara incidentele de la partidele dintre FCM Adjud "" Viitorul Homocea si Victoria Gologanu "" Steaua Focsani. Jucatorii Ovidiu Radu si Adrian Uzdrud "" ambii de la Homocea, dar si Ionut Riciu, de la Gologanu, au fost suspendati cite sase etape si vor plati o amenda de 150 de lei. Radu si Uzdrud sint acuzati ca i-au lovit pe centralul si asistentul partidei de la Adjud, pe motiv ca acestia nu au eliminat un jucator al gazdelor si au validat un gol marcat din ofsaid. La rindul sau, Ionut Riciu l-a lovit pe centralul Ionut Ungureanu, dupa ce coechipierul sau Ionut Grosu fusese eliminat pentru injurii. Grosu nu a scapat de suspendare si va sta trei etape pe tusa, dar va plati o amenda de 100 de lei. Aceeasi sanctiune au primit-o si Sorin Gogu de la FC Marasesti si Iulian Barbu, de la Energia Vulturu. Cele mai grave incidente produse duminica la Adjud nu au ramas fara sanctiuni pentru cele doua echipe. FCM Adjud a fost penalizata cu o amenda de 200 de lei pentru slaba organizare, in conditiile in care gardul imprejmuitor este rupt in mai multe locuri, iar protectia oficialilor are de suferit. Pentru incidentele produse la finalul jocului, clubul din Homocea a fost amendat cu suma de 500 de lei. Etapa de duminica din Liga a patra se anunta una interesanta. Energia Vulturu are nevoie de puncte in meciul cu National Nisprod Golesti, pentru a nu pierde locul patru, in timp ce pe terenul Brigazii 282 din Focsani, Steaua incearca sa obtina puncte in fata echipei aflate pe locul trei in clasament, FC Dumitresti. (Dan CHIRIAC)

Duminica au loc partidele:

Grupa A:

Trotusul Ruginesti - Foresta Brosteni

Siretul Suraia - Vointa Odobesti

AS Cimpineanca - Unirea Bolotesti

Viitorul Homocea - Unirea Pufesti

FC Marasesti - FCM Adjud

Avintul Jaristea - Unirea Tifesti


Grupa B:

Zorile Cotesti - SLD Focsani

Vointa Slobozia Ciorasti - Flacara Urechesti

Energia Vulturu - Nisprod Golesti

Steaua Focsani - FC Dumitresti

Vointa Cirligele - Victoria Gologanu

Dinamo Tataranu - Unirea Milcovul


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.