Sport

S-a schimbat modificarea!

Dan Chiriac
19 mar 2009 560 vizualizări
CSM Focsani a anulat amicalul cu National Golesti si va juca azi la Buzau, de la orele 11.00, pe terenul sintetic, cu Gloria II Buzau

Echipa de fotbal CSM Focsani trebuia sa joace ieri un amical pe terenul sintetic de la Buzau, cu Metalul Buzau. Focsanenii au renuntat la partida amicala si au aranjat un amical cu cei de la National Nisprod Golesti, azi, de la orele 17.00. In cele din urma, focsanenii au contramandat amicalul cu Golestiul pentru a merge pina la urma la Buzau. Azi, de la orele 11.00, pe stadionul sintetic din Buzau, CSM Focsani va juca cu Gloria II Buzau. Meciul se doreste a fi o utila verificare inaintea partidei din etapa a sasea a returului, pe care focsanenii o vor disputa pe terenul sintetic din Galati, in compania celor de la Otelul II Galati. Jucatorii trebuie sa se invete cu suprafata de joc sintetica pentru a putea evolua cit mai bine in derby-ul pentru locul doi, de peste doua saptamini. Adversara de azi evolueaza in Liga a patra din Buzau. Este de asteptat ca in rindurile echipei gazde sa joace mai multi jucatori care au fost in tur in Liga intii, dar la serviciile carora s-a renuntat in pauza de iarna. Printre acestia s-ar putea afla si portarul Mihai Barbu, cel care a jucat mai mult timp la Unirea Focsani si care s-a pregatit in aceasta iarna cu CSM Focsani. Jucatorii continua sa se plinga de situatia in care se afla si nu stiu ce sa mai faca pentru a-si putea achita ratele la banca sau celelalte datorii. In ciuda promisiunilor primite din partea primarului Decebal Bacinschi, care a spus ca jucatorii isi vor lua banii imediat ce bugetul va fi alocat, fotbalistii se gindesc in continuare ca pina atunci nu vor avea bani nici macar sa vina cu microbuzul la stadion. Cu toate acestea, fotbalistii spun ca isi doresc sa aiba rezultate pentru a putea sa-si indeplineasca obiectivele. Fotbalistii au de incasat in acest moment salariile pe lunile ianuarie si februarie, in medie cam 3.000 de lei, dar si primele pentru cele trei victorii din campionat, cu Raraul Cimpulung, CSM Rm. Sarat si Rapid Suceava, adica 900 de lei. Fotbalistii care joaca si la futsal mai au de luat primele pentru victoriile obtinute cu FCM Resita, Quasar Deva si Poli Timisoara, adica in jur de 1.500 de lei fiecare. In total, fotbalistii care joaca titulari la iarba si la sala au de luat in medie 5.400 de lei, in timp ce fotbalistii care evolueaza doar la iarba au de incasat in medie 4.000 de lei. Un calcul simplu arata ca jucatori din lotul echipelor de fotbal si futsal au de incasat in jur de un milliard de lei vechi, constind in salarii si prime aferente meciurilor disputate in 2009. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.