Sport

Fostul prefect l-a invins net pe Trasculescu

Dan Chiriac
16 mar 2009 1471 vizualizări
Real Focsani Brosteni - Extrem Orient 5 - 0 (1 - 0), in finala Cupei Fair-Play

Finala Cupei Fairplay la minifotbal a adus multi spectatori in tribunele Polivalentei, dar si un inedit duel politic, in teren. Mutati cu munca in Bucuresti, fostul prefect liberal Dragos Mircea si deputatul democrat Alin Trasculescu si-au facut timp sa vina la Focsani sa dispute finala Cupei Fairplay. Daca Mircea a fost prezent la toate partidele disputate de cei de la Real, unde a avut si un aport financiar, Trasculescu a aparut in premiera in rindurile celor de la Extrem Orient. Duelul din teren nu a lipsit, cei doi marcindu-se reciproc in unele faze, spre amuzamentul celor din tribune care nu au ezitat sa speculeze duelul PNL-PD-L. Victoria a revenit echipei lui Mircea, care a invins clar, scor 5 "" 0, dupa un meci care a placut si care a beneficat de arbitrajul de calitate al celor doi arbitri divizionari Alin Samoila si Gica Mihai. Meciul in sine a fost echilibrat, in ciuda diferentei de scor. De altfel, prima repriza s-a incheiat doar cu 1 "" 0, dupa golul marcat de politistul Tudorel Ivan, unul dintre cei mai buni jucatori al finalei. Imediat dupa pauza, Duca a dus scorul la 2- 0 si a dedicat reusita celor doi copii ai sai, aflati in tribune. Cel mai eficient fotbalist al ultimului act a fost de departe Gabi Corcoz, alias "Kalu", care a reusit sa inchida finala. Acesta a marcat doua goluri spectaculoase, care au ridicat tribunele in picioare. Dupa a doua reusita, acesta si-a scos tricoul pe care i l-a oferit unuia dintre arbitri, facind totodata un tur de sala dezbracat, totul in schimbul unui cartonas galben. Scorul final a fost stabilit de acelasi Tudorel Ivan. Componenta echipei invingatoare a fost urmatoarea: Aurelian Ionel, Bogdan Mircea, Vasilica Burga, Tudorel Ivan, Daniel Mania, Petrica Ioan, Nicolae Duca, Adrian Paun, Adrian Olteanu, Stefan Dinu, Dragos Mircea, Marcel Paun, Gabriel Corcoz, Robert Gogonel. Nu a fost uitat nici sponsorul echipei, Marcel Paun, cel care era foarte bucuros la final. Acesta nu s-a putut bucura la maxim de succesul obtinut, gindindu-se la jocul greu de ieri, din Liga a patra, pe care echipa sa, Foresta Brosteni, urma sa-l dispute la Odobesti. In finala mica, Steaua Focsani a trecut cu 8 "" 7 de Deep Serv. La final, organizatorul competitiei, Marian Spinu, presedintele firmei Deep Serv, a oferit trofeele primelor trei clasate si diploma pentru cel mai bun jucator al turneului lui Petrica Ioan de la Real Focsnai "" Brosteni. (Dan CHIRIAC)

CASETA :

Finala mica : Steaua "" Deep Serv 8 - 7

Finala mare : Real Focsani Brosteni "" Extrem Orient 5 - 0


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.