Sport

Arbitrul le-a refuzat victoria

Ciprian Fânaru
14 mar 2009 807 vizualizări
CFR Pascani - FC Panciu 0 - 0, ieri in etapa a XX- a din Liga a treia

Echipa de fotbal FC Panciu a scos ieri doar o remiza alba in deplasarea de la Pascani. Dupa ce in precedentul joc afara pierdusera la Rm. Sarat, pancenii contiuna seria de rezultate de egalitate cu un nou 0 - 0 dupa cel de pe teren propriu cu Cetatea Tg. Neamt. Singura ocazie notabila a primului mitan l-a avut in prim plan pe Mocanu, care in minutul 20 a scapat singur cu portarul dar a fost blocat in ultimul moment. Dupa reluare, ocaziile au fost doar la poarta iesenilor. In minutul 55 Dutu a expediat un sut puternic care a trecut peste poarta, pentru ca minutul 78 sa aduca o faza controversata. Dobrescu a scapat singur cu portarul, un aparator al gazdelor a scos de pe linia portii, dar atacantul a fost faultat in careu, iar arbitrul Ciobanu a refuzat sa arate punctul cu var. "Am jucat mai bine, am avut un penalty clar neacordat si putem spune ca doar formatia noastra a avut oportunitati clare de marca. In concluzie, am fost privati de obtinerea tuturor celor trei puncte pe care le-am fi meritat", ne-a declarat Raul Cioran, delegatul echipei din Panciu. In primul 11 al CFR-ului a jucat si fostul atacant de la CSM Focsani, Cristi Riscu, originar din Pascani. Urmatorul prilej pentru panceni de a obtine primul succes din retur va fi meciul din etapa viitoare, acasa contra celor de la Pambac Bacau. (Ciprian FANARU)

CFR Pascani "" FC Panciu 0 - 0

Arbitri : Ciobanu Vlad (Suceava), Grigoras Lucian (Falticeni), Gramada Lilioara (Suceava)

Rezerva : Suhan Grigore Marius (Suceava)

Observator : Tarcan Ion (Tirgu Mures)

CFR Pascani : Popa "" Grigoras, Ciosu, Olarita, Calinciuc "" Maftei, Cojocaru, Calugaru, Sandru "" Riscu, Dascalescu

Antrenor : Emil Lupulescu

FC Panciu : Gordin "" Voinea, R. Stan, Calin, Cl. Mihai "" Cioran, Ungureanu (35 Stanciu "" 65 Chiorpec), Dutu, Chivu (60 Dobrescu) "" Costin (75 Predoiu), Mocanu

Antrenor : Ionica Serea





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.