Sport

Unirea Urziceni - FC Vaslui s-ar putea juca la Focsani

Dan Chiriac
13 mar 2009 885 vizualizări
Ieri, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, a avut loc tragerea la sorti a partidelor din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei

Sortii au stabilit ca Unirea Urziceni sa dea piept cu FC Vaslui. Tinind cont de faptul ca focsaneanul Narcis Raducan este director sportiv la Unirea Urziceni si ca Focsaniul este la distanta aproximativ egala de cele doua orase, partida dintre cele doua s-ar putea juca pe stadionul Milcovul. Pentru aceasta va trebui sa fie de acord si postul de televiziune Antena 1, care detine drepturile de transmisie. Daca televiziunea va decide ca meciul sa se joace in nocturna, foarte probabil acesta se va muta la Buzau sau Bacau. Celelalte partidele din sferturile de finala ale cupei sint Dinamo- Rapid, CFR Cluj "" Pandurii si Poli Timisoara "" Gloria Bistrita. Cele patru jocuri vor avea loc pe 15 aprilie. (Dan CHIRIAC)


Incep zonele la olimpiada sportului


Faza zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar va incepe azi. Astfel, la baschet masculin, ciclul gimnaziu, si la baschet masculin, ciclul liceal, Vrancea va fi reprezentata de formatiile de la Liceul cu Program Sportiv. In schimb, la volei fete gimnaziu, echipa calificata este cea a Scolii din comuna Golesti. Jocurile din aceasta faza a competitiei vor avea loc la sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv Focsani. Competitiile se vor incheia duminica. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.