Sport

FC Panciu cauta la Pascani prima victorie din retur

Ciprian Fânaru
13 mar 2009 854 vizualizări
CFR Pascani - FC Panciu, astazi, de la ora 15.00, in cadrul etapei a XX-a Ligii a treia

Dupa infringerea suferita la Rimnicu Sarat si remiza alba din etapa trecuta, pancenii merg la Pascani cu gindul la prima victorie din acest retur. Ratarea penalty-ului de catre Dutu in ultimul joc, contra Cetatii Tg. Neamt, a contribuit la usorul recul al echipei vrincene, dar conducatorii si componentii lotului vizeaza doar cele trei puncte in partida de astazi. FC Panciu va beneficia la acest meci si de aportul jucatorilor Parlac si Cioran, care n-au evoluat etapa trecuta din cauza cumulului de cartonase galbene, cel din urma putind sa aduca plusul de clarviziune la mijlocul terenului necesar coordonarii actiunilor de atac. Elevii lui Ionica Serea au si avantajul moral al victoriei obtinute in tur cu scorul de 2-0, dar si iesenii vin dupa o runda in care s-au odihnit, pentru ca au cistigat cu 3-0 din oficiu cu Ecologistul Botosani. CFR Pascani se afla abia pe locul 14, cu 19 puncte, dar in mod normal, cu toate ca se anunta un meci disputat, cele trei puncte puse in joc nu pot poposi decit in curtea formatiei din Panciu. Daca se vor impune astazi la Pascani, pancenii au sanse sa egaleze la puncte Rapid Suceava si sa urce pe locul sapte in clasamentul celei de-a treia divizii. Ionica Serea ar putea incepe jocul cu Gordin "" Parlac, R. Stan, Calin, Cl. Mihai "" Cioran, Chivu, Dutu, Stoian "" Costin, Dobrescu. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.