Sport

Cinci clasari pe podium pentru tiristii focsaneni

Ciprian Fânaru
12 mar 2009 641 vizualizări
Sportivii legitimati la sectia de tir a Clubului Sportiv Unirea Focsani au concurat in week-end-ul trecut la prima etapa a campionatului national, la probele de glont si aer comprimat

La intrecerea din Capitala au participat sapte sportivi de la clubul vrincean. Avind in vedere faptul ca trei dintre sportivii focsaneni au fost la primul lor concurs, comportarea tiristilor este cu atit mai meritorie. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Alexandru Stanciu, primul loc la juniori II, cu 372 de puncte. Pe pozitia secunda s-au clasat Mihai Rotariu la juniori II si Alexandru Lazar la juniori I, in timp ce pe ultima treapta a podiumului au terminat Alin Nastasa si Bogdan Breana, la categoriile juniori II, respectiv juniori I. Dupa ce tehnicianul Adrian Alaci a iesit la pensie la inceputul acestui an, fiind in acest moment doar colaborator, sportivii sint coordonati de Viorel Naghi, seful Complexului Sportiv Milcovul. "Viorel Naghi este administratorul bazei sportive si supravegheaza toate sectiile, inclusiv ca interimar la cea de tir. Acesta trebuie sa urmeze cursuri de antrenor pentru a putea conduce sectia de tir", a precizat Petrea Valcu, directorul CS Unirea Focsani. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.