Sport

Sala de sport in locul stadionului

Dan Chiriac
12 mar 2009 1117 vizualizări
Unirea Tifesti va juca pe teren propriu la Bolotesti u stadionul din Batinesti a fost transformat in sala de sport

Formatia de Liga a patra Unirea Tifesti va juca in returul campionatului la Bolotesti. Decizia a fost luata de edilii comunei, care au hotarit in Consiliul Local sa construiasca o sala de sport in locul stadionului din satul Batinesti. Cum stadionul situat in comuna Tifesti este in paragina, oficialii echipei au hotarit sa ceara ajutorul celor din Bolotesti, comuna situata la patru kilometri departare. "Am schimbat destinatia acelei suprafete de teren din stadion de fotbal in teren destinat unei sali de sport. Deocamdata, pina nu vom avea aprobat bugetul, nu putem prezenta o locatie pentru viitorul stadion. Urmarim insa sa achizitionam o suprafata de teren unde sa construim o baza sportiva, nu un stadion, unde sa se poata practica mai multe sporturi, inclusiv fotbalul. Pina atunci o sa jucam la Bolotesti, unde am gasit intelegere. Autoritatile de acolo au fost de acord si ne-au primit sa evoluam acolo. Nu ne-au perceput chirie, ci vom suporta prin rotatie cheltuielile organizatorice", a spus Gabriel Postolache, primarul comunei Tifesti. Astfel, Unirea Tifesti va juca partida din etapa de duminica de la orele 13.30. Aceasta programare a fost acceptata si de echipa oaspete, FC Marasesti, care si-a dat acordul ca jocul sa se dispute mai tirziu decit restul etapei. In aceste conditii, Asociatia Judeteana de Fotbal a admis cererea echipei respective si a programat jocul dupa cel dintre Unirea Bolotesti si Siretul Suraia. Unirea Tifesti a revenit in Liga a patra, in urma cu trei ani si, dupa ce a jucat un an pe stadionul aflat in prezent in paragina, s-a mutat pe cel din satul Batinesti. In acest moment, Unirea Tifesti se afla pe locul 8 in grupa A si are 16 puncte. O sala de sport urmeaza a se construi si in comuna Cimpineanca. Acolo, sala va fi amplasata linga stadion, in curtea scolii generale, astfel incit fotbalul nu va avea de suferit. Restul partidelor din etapa de duminica vor avea loc de la orele 11.00, dupa urmatorul program: Grupa A: Vointa Odobesti - Foresta Brosteni, Unirea Bolotesti - Siretul Suraia, Unirea Pufesti - AS Cimpineanca, FCM Adjud - Viitorul Homocea, Unirea Tifesti - FC Marasesti, Avintul Jaristea - Trotusul Ruginesti. Grupa B: Flacara Urechesti - SLD Focsani, Nisprod Golesti - Vointa Slobozia Ciorasti, FC Dumitresti - Energia Vulturu, Victoria Gologanu - Steaua Focsani, Unirea Milcovul - Vointa Cirligele, Dinamo Tataranu - Zorile Cotesti. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 15 ore, 1 minut, 37 secunde
Multe multumiri domnului primar Postolache ptr efortul depus . Inca un lucru important realizat in comuna Tifesti . Mai ramane sa gaseasca intelegere si din partea CJ ptr a se putea asfalta si drumul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.