Sport

Juniorii si junioarele III s-au calificat pentru turneele semifinale

Ciprian Fânaru
10 mar 2009 795 vizualizări
Echipa de juniori III de la CSS Adjud a disputat la finalul saptaminii trecute partide in cadrul

Campionatului national de handbal masculin, iar junioarele III de la LPS Focsani au jucat de asemenea in campionatul de handbal in sala rezervat fetelor. Cu toate ca au inceput cu stingul turneul organizat chiar la Adjud, infringere in primul meci contra LPS Iasi, baietii de la CSS au zdrobit celelalte formatii si s-au instalat pe primul loc in clasament. 39 "" 28 cu LPS Piatra Neamt, 40 "" 28 cu LPS Suceava, 35 -23 cu LPS Vaslui, 36 - 27 cu CSS Bacau si adjudenii s-au calificat in fanfare la turneul semifinal. Junioarele focsanence au avut la rindul lor o comportare meritorie la turneul de la Roman. Acestea au pierdut doar disputa contra gazdelor de la LPS, reusind sa se impuna categoric in celelalte trei jocuri, si cu 21 de puncte se califica la turneul semifinal de pe pozitia secunda, indiferent de rezultatele pe care le vor inregistra in turneul de luna viitoare de la Focsani. "Sintem ca si calificati la turneul final, dar vrem ca in urma turneului de la Focsani sa urcam pe primul loc in clasament. Putem intrece formatia din Piatra Neamt si astfel sa avem adversari mai accesibili la turneul semifinal. Este un rezultat deosebit pentru handbalul feminin, obtinut de sportive cu doar doi ani experienta", ne-a declarat antrenoarea handbalistelor de la LPS Focsani, Doina Ene. In concluzie, elevii lui Emil Dumitru si fetele de la LPS Focsani au deja certitudinea ca vor reprezenta Vrancea la turneele semifinale la categoria de virsta juniori III. Rezultatele inregistrate in week-end de cele doua echipe sint urmatoarele : (Ciprian FANARU)

Juniori III Masculin

CSS Adjud "" LPS Iasi 25 "" 27

LPS Piatra Neamt "" CSS Adjud 28 "" 39

LPS Suceava "" CSS Adjud 28 "" 40

LPS Vaslui "" CSS Adjud 23 "" 35

CSS Adjud - CSS Bacau 36 "" 27

Juniori III Feminin

LPS Piatra Neamt "" LPS Focsani 14 "" 16

LPS Focsani "" LPS Roman 18 "" 27

CSS Tg. Neamt - LPS Focsani 20 "" 26

LPS Focsani "" CSS Bacau 21 - 14



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.