Sport

AS FC Unirea Focsani si Stiinta Focsani se lupta pentru calificare

Dan Chiriac
9 mar 2009 966 vizualizări
Cupa Hagi la fotbal, competitie destinata copiilor nascuti in anul 1997, a continuat simbata cu ultima etapa a turului si prima etapa a returului.

Daca inaintea acestei etape trei echipe se luptau pentru calificarea la zona, dupa acestea, doar doua au ramas in cursa. CSM Focsani a pierdut ambele partide disputate si nu mai are sanse sa acceada mai departe. Rezultatele inregistrate au fost: CSM Focsani - Stiinta Focsani 0 "" 2, AS FC Unirea Focsani "" Vointa Sihlea 15 "" 0, iar dupa-amiaza, Stiinta Focsani "" Vointa Sihlea 6 "" 0 si CSM Focsani "" AS FC Unirea Focsani 1 "" 4. La sala de sport de la Scoala "Ioan Basgan" a avut loc faza zonala a Olimpiadei Sportului Scolar la fotbal "" ciclul gimnazial. Scoala "Duiliu Zamfirescu" Focsani s-a calificat la zona dupa ce a trecut cu 3 "" 0 de Scoala "Ioan Basgan" si a terminat la egalitate, 1 "" 1, cu Scoala "Stefan cel Mare". (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.