Sport

Jucatorii de la Deep Serv s-au intrecut in injuraturi si scuipaturi

Dan Chiriac
9 mar 2009 750 vizualizări
Spectatorii au parte de tot mai multe gesturi huliganice la acest turneu

Real si Extrem Orient s-au calificat in finala Cupei Fair-Paly, dupa doua partide pline de evenimente. Prima semifinala s-a decis dupa prelungiri, Extrem Orient trecind cu 6 "" 5 de Steaua. Meciul a fost echilibrat, Extrem conducind cu 2 "" 1 la pauza si cu 4 "" 3 cu 10 minute inainte de final. Militarii au reusit sa egaleze cind mai erau opt minute de joc si au avut ocazia sa cistige, numai ca Malinas a trimis in bara. In prelungiri Extrem a marcat de doua ori in prima repriza de prelungiri, in timp ce Steaua a redus din diferenta in repriza doua de prelungiri. Ilas a fost eroul partidei, marcind patru goluri pentru Extrem Orient, dar a termiant prin a fi eliminat pentru doua cartonase galbene. In cea de-a doua semifinala Real Focsani "" Brosteni a trecut cu 5 -1 de Deep Serv. Real a avut in teren un Petrica Ioan cu multa pofta de joc, acesta reusind sa marcheze primele doua goluri ale partidei. Tehnicianul celor de la CSM Focsani, Damian Bancila, a marcat unicul gol al celor de la Deep Serv. Meciul s-a incheiat practic cu un minut inainte de pauza, cind arbitrii au avut dubii asupra unei faze, dar in cele din urma au luat decizia corecta acordind penalti pentru cei de la Real. Petrica Ioan a ratat, dar Paun a fost pe faza si a reluat in plasa.

Cupa "Huliganului"

Meciul a fost foarte incins, arbitrii eliminind numai putin de sase jucatori, toti in timp ce se aflau pe banca de rezerva. Printre cei eliminati s-a aflat si organizatorul competitiei, Marian Spinu, care l-a injurat pe Ionut Ungureanu. Din pacate, atitudinea celor de la Deep Serv, care au organizat Cupa Fairplay, a lasat mult de dorit, in conditiile in care cinci jucatori de la aceasta formatie l-a injurat sau scuipat pe arbitrul Ungureanu. Indiferent daca acesta a gresit sau nu, atitudinea organizatorilor nu a fost agreata de nimeni, mai ales ca toata lumea a asteptat o competitie plina de fair-play, dar a avut parte de multe gesturi care au umbrit aceasta intrecere. Unii spectatori chiar spuneau ca turneul ar trebui sa se numeasca Cupa "Huliganului", in conditiile in care competitia a fost plina de duritati. Atitudinea celor de la Deep Serv nu a fost singulara, pe parcursul turneului au fost arbitri loviti, scuipati, dar si jucatori loviti cu pumnul in figura. Atitudinea jucatorilor este dezaprobata chiar de unul dintre organizatori, Dan Iorga, care a dat dovada de fair-play si a recunoscut ca arbitrajul a fost corect si ca gesturile facute de cei de pe banca de rezerva a echipei sale nu au ce cauta pe un teren de fotbal. (Dan CHIRIAC)

Semifinale

Extrem Orient "" Steaua 6 "" 5 dupa prelungiri

Deep Serv "" Real 1 - 5


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.