Sport

Soveja a calificat Orientul in semifinale

Dan Chiriac
3 mar 2009 1342 vizualizări
Real - Deep Serv si Steaua - Extrem Orient sint semifinalele competitiei de old-boys

Duminica s-au jucat ultimele partide din cadrul Cupei Fairplay la minifotbal. Partida dintre Extrem Orient Expres si Amicii s-a decis pe final, cind Orientul a marcat golul victoriei. Jocul incepuse favorabil pentru cei de la Orient, care au condus cu 5 "" 0 dupa cinci minute. Cei de la Amicii au egalat, iar in repriza a doua au reusit sa preia conducerea cu 4 "" 3. Se parea ca Trust LF se va califica in semifinale inaintea jocului cu Soveja, numai ca a venit gestul lui Nelu Petculescu, jucatorul celor de la Amicii, care l-a lovit cu pumnul in figura pe Elvis Ilas. Acesta a fost eliminat de arbitrul Ionut Ungureanu, iar cei de la Amicii au jucat in patru oameni. Profitind de superioritatea numerica, Extrem a egalat la patru si a marcat golul victoriei cu doua minute iniante de final. A doua partida a zilei a fost una amicala, in conditiile in care ambele echipe erau calificate in semifinale. Real a marcat repede trei goluri, dupa care portarul celor de la Deep Serv a fost eliminat pentru hent in postura de ultim aparator. A urmat un galop de sanatate al celor de la Real, care au invins cu 12 "" 3. Golurile invingatorilor au fost marcate de Gabi Corcoz "" 5, Dragos Mircea "" 2, Marcel Paun "" 2, Mania, Petrica Ioan si Duca, in timp ce pentru invinsi au punctat Cristi Ioan, Coseriu si Pana. Cele doua echipe se vor intilni si in semifinale, unde partida se anunta a fi mult mai echilibrata. Ultimul joc al zilei de duminica era decisiv pentru stabilirea celei de-a patra echipe calificate in semifinale. Trust LF avea nevoie de victorie in fata celor de la Soveja, dar nu a reusit nici un moment sa conduca pe tabela. De altfel, sovejenii au condus cu 1 "" 0 inca din minutul 1 si au mai fost egalati, o singura data, la 1. Cei din Soveja au dovedit fair-play desavirsit, jucind pe bune un meci care pentru ei nu conta decit la impresia artistica. In cea de-a doua semifinala se vor intilni Steaua si Extrem Orinet. Cele doua s-au intilnit in grupa, victoria revenind militarilor, dupa un autogol marcat in ultimele secunde de joc. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele ultimei etape:

Steaua "" Unirea Bolotesti 3 "" 0

Amicii "" Extrem Orient 4 - 5

Real "" Deep Serv 12 - 3

Soveja "" Trust LF 4 "" 2

Clasament final


1. Steaua 15p 32 "" 20

2. Real 15p 32 "" 23

3. Deep Serv 14p 30 "" 30

4. Extrem 12p 26-21

5. Trust LF11p 21 "" 18

6. Soveja 10p 25-25

7. Amicii 4p 15-23

8. Bolotesti 0p 0 "" 21

Semifinale

Extrem Orient "" Steaua

Deep Serv - Real


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.